Dovolenka - preprava vlastným autom na letisko v Bratislave

michaela025
3. máj 2023

Ahojte chcela by som sa spýtať,až ma niekoľko skúsenosť,chceme sa dopraviť autom na letisko v BA len by sme chceli si nehat auto na kamerovom stráženom parkovisku viete mi odporučiť kde aj cenovo aby ma to veľa nevyšlo na 7dni ďakujem,,

lubhomira
3. máj 2023

@michaela025 Ahoj, jednoznačne odporúčam parkovanie pri letisku Monti, využili sme opakovane a veľká spokojnosť. Odvezú vás aj prídu po vás na letisko 🙂 www.airportparking.sk

liljana
3. máj 2023

ak to nie je luxusne auto, tak zaparkovat 2 zastavky pred letiskom niekde na sidlisku. Okolo Galvaniho ulice, v Trnavke a dojst to busom. Su tam stovky inych aut a ti co tam byvaju, tam parkuju den co den a nikto im auto neukradne.

michaela025
autor
3. máj 2023

@liljana nemám luxus auto ,ale nie zas šrot uvidia iné ŠPZ a auto nájdem na špalkoch radšej zaplatím a viem,že sa aj dopraviť domov

liljana
3. máj 2023

@michaela025 V Bratislave zije tretina cezpolnych s inou znackou ako ba. 🙂 V tom pripade vyguglit platene parkoviska pri letisku.

michaela025
autor
3. máj 2023

@liljana ved jasne ,,nechcem stým riskovať radšej si zaplatím

belllinka
3. máj 2023

@liljana to mas odkial, ze na Trnavke sa nekradnu auta? 🙂

marca12
3. máj 2023

@liljana Kvalitna rada,gratulujem. Keby to takto robil kazdy,tak obyvatelia sidliska nemaju sancu zaparkovat. Uz aj tak su sidliska preplnene a ty poradis takyto hyenizmus?

panelacikova
3. máj 2023

@michaela025 my sme parkovali priamo na letisku. cenovo to bolo najmenej náročné v širokom okolí (aspoň to, čo sme zisťovali)

katka708
3. máj 2023

My už druhý rok budeme tu parkovať https://www.parkovanieletisko.sk/
Za 65€ a aj náš odvezú a privezu. Vlani prišli o 3 ráno po nás do 10 min od zavolania

liljana
3. máj 2023

@marca12 Aky hyenizmus? Ked pojdes autom na vylet do Budapesti na par dni, tak ho nechas 20km od centra, aby si nezabrala domacim miesto na parkovanie? Pochybujem. Im to vadit nebude, preziju to. Ak nemas miesto zaplatene a je to volne miesto, je to miesto pre vsetkych.
Mam garazove miesto a nechodim teda kontrolovat auta pred domom, ci su odtialto.

ninusa221
3. máj 2023

Ja odporúčam to parkovisko hneď pred letiskom keď už mám platiť tak nak to je blízko a nie sa trepať ešte autobusom na týždeň sme minulý rok platili 100€

liljana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
liljana
4. máj 2023

@marca12 Kvalitna rada? Hm. prave si poprela to, na co auta su. Nemame ich na to, aby boli prilepene a iba stali pred domom s trvalym bydliskom. Vzdy ked ides autom niekam (navsteva rodicov, nakup, kamaratov, dovolenka,...), zaparkujes tam na hodinu, ci par dni a nemas tam trvaly pohyb, tak tam vlastne podla tvojej teorie nemas co robit. Si tam nepravom, lebo si zabrala nejakemu domacemu miesto. ;) Na to sa robia parkovacie miesta. Pre domacich a navstevnikov.
Len vela ludi ma jeden byt, kupia si 3 auta, su lakomi, nekupia si k nim garazove miesta a rozculuju, ze nemaju so svojimi x autami, kde stat.