Dovolenka pred dovolenkou?

kalerabka99
16. júl 2018

Ahoj,
Prosím vás, ideme do Chorvátska okolo 5-6.8. Lenže pred tým som chcela ísť do Tatier tak od 25.7.-2.8. muž mi vraví, že je to zbytočný risk, že môžu malí ochorieť a plus treba nachystať veci atď. Išli by ste? Do Tatier síce môžeme ísť hocikedy, ale bude tam zrovna 1.8. super program pre deti, tak som chcela ísť. Ďakujem

irusa
16. júl 2018

Nešla by som...

sasesoe
16. júl 2018

@kalerabka99 suhlasim s manzelom

bucko555
16. júl 2018

@kalerabka99 ja by som šla ochorieť ti môžu aj doma a veci nachystané máš za den

pribinak
16. júl 2018

Ja by som sla, preco by mali ochorieť? Netreba to zle privolávať, myslieť na najhoršie

michaella94
16. júl 2018

Aj ja by som šla ..my sme tak boli teraz na týždeň na šírave a o necelý mesiac odchádzame do Chorvátska..je pravda že s väčším odstupom ako vy ale ani tak by som sa nebála...chlapci majú 2 a 4 roky a tretie je v brušku 😉

beata79
16. júl 2018

vlani sme boli na 10 dni v Chorvátsku štvrtok večer sme išli domov a piatok poobede sme hneď išli na Balaton na 5 dni , tento rok by som to už nespravila

kalerabka99
autor
16. júl 2018

Ďakujem, za názory 💗

sisaka
16. júl 2018

Šla by som, deti môžu ochorieť aj doma

meluela
16. júl 2018

@kalerabka99 ja by som nesla, radsej potom neskor

beadgirl
16. júl 2018

moje dieťa chodievalo vždy na dva tábory za sebou, s odstupom pár dní... z prvého prišlo vždy chytené, vždy... ten druhý tábor teda vždy skončilo predčasne, lebo mu tá choroba prepukla niekedy na začiatku druhého... fakt pár rokov sa to opakovalo... ale ak sú tvoje decká v pohode, tak chod...

janinah
16. júl 2018

šla by som...a ešte by ma zaujímalo kolko percent balenia a chystania ostáva na manželovi,že sa toho tak bojí....podľa mojich skúseností chlap naloží ženou zbalenú batožinu,sadne do auta a ide..

win_gi
16. júl 2018

ja by som asi tiež nešla, radšej by som si veci poprala čo budem potrebovať, nachystala všetko a tak 🙂

janinah
16. júl 2018

@win_gi ved na to chystanie bude mať min. dva dni,ved nejdú na rok na koniec sveta😉

zuzanka.zuzu
16. júl 2018

@kalerabka99 a len na 1-2 noci? vies iba tak vypadnut a zmenit prostredie, napr. od 31.7. do 2.8. a este stihnete aj program 🙂

xinka12
16. júl 2018

my sme tak boji ked sme mali len jedno dieta. utorok do Tatier, sobotu okolo obeda sme dosli domov a o 22 sme odchadzali na letisko smer Bulharsko.

xinka12
16. júl 2018

a teda uplna pohoda, stihla som oprat a pobalit zasa bez problemu.... ty mas kopu casu takze by som do toho bez problemu sla

sense
17. júl 2018

Isla by som ,deti mozu ochoriet aj tak a.pobalit veci predsa netrva tyzden...

katulienkax
18. júl 2018

Preco by mali deti v tatrach ochorieť? Veď rovnako môžu aj doma.