Dovolenka pre single ženu na Slovensku

kikus7
25. júl 2021

Ahojte. Chystá sa niektorá sama na dovolenku na Slovensku? Hľadám nejaké tipy, kam môže ísť žena sama verejnou dopravou, kde bude mať čo spoznávať. Na Slovensku som síce navštívila viacero miest, ale nikdy nie sama. Single ženy, chystáte sa niekam? Ďakujem za tipy.

kitycat
25. júl 2021

Slovenske mesta su pomerne male na nejaku turistiku s poznavanim na jednom mieste.. To uz radsej Cechy, Praha a okolite miesta

bosorka2302
25. júl 2021

Ja by som mozno Tatry alebo Banska Stiavnica tam za tyzden mas co robit aby si postihala vsetky pamiatku muzea tury.....

kikus7
autor
25. júl 2021

@kitycat Ďakujem za tip, ale karanténu si po návrate nemôžem dovoliť. Na Slovensku.

zaba21
25. júl 2021

@kikus7
Skúsila by som nejaké kúpeľné mesto, napríklad Trenčianske Teplice, prípadne Bojnice. Môžeš si dať aj procedúry v kúpeľoch, raňajky, večeru a ostane ti čas aj na poznávanie okolia.
Prípadne Vysoké Tatry, tam je čo robiť a dá sa dobre presúvať tatranskou električkou.

anos18
25. júl 2021

@kikus7 ja sa chystám tiež sama,asi do Piešťan

ivetka_kamo
25. júl 2021

@kikus7 ahoj, ja síce nejdem sama, ale so synom, mladším. Ideme na Tále, máš tam hneď bystru - jaskyňa, mýto - dedeckova chata, chopok, hodku ďalej je štrbské Pleso, je blízko jaskyňa mŕtvych netopierov, po ceste Ľupčiansky hrad, krpacovo - jazero a okolie, je tam blízko aj pomník padlých hrdinov, Demänovská jaskyňa, je to fajn východiskový bod kamkoľvek. No a keď idem sama, tak je to Hrabovo 🙂

hettinka
25. júl 2021

@kikus7 šla by som na nejaký welness do kúpeľov. Piešťany, Dudince, Lúčky, Rajecké Teplice.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nika82
25. júl 2021

Som v Lomnici

missviolet
25. júl 2021

Ano, chystam sa do Banskej Stiavnice a do Tatier

zaba21
26. júl 2021

@kikus7
Kto by mal záujem o absolútny kľud a má rád retro, odporúčam kúpele Sliač. Je tam možné zobrať si aj bicykel, je tam príjemný kúpeľný park, maličké letné kúpalisko, prípadne si urobiť výlety do okolia - Banská Bystrica, Zvolen, Kováčová...naozaj som si tam oddýchla. Dostupnosť vlakom je veľmi dobrá.
Taktiež sa mi veľmi páčilo v kúpeľoch Lúčky.

ferdomravec21
Odpoveď bola odstránená
Zobraz