Dovolenka pre rodinu s tromi deťmi v Čechách

andre36
8. máj 2017

Ahojte, premyslame nad dovolenkou v Cechach, nemate nejake tipy? Mame 3 deti, takze urcite nejake kupaliska a asi skor chatky...Andrea

vydrnik
8. máj 2017

@andre36 ahojki jestli muzu poradit,tak Frenštát pod Radhoštěm tam je kemp a chatky,a blizko aquapark,a daji se podnikat ruzne vylety po okoli anebo skus stranku dovolena z detmi.cz.

vydrnik
8. máj 2017

@andre36 jeste mne napadlo Rožnov pod Radhoštěm da se ubytovat v chatkach jectam koupaliste a v kempu aj bazen,tech kempu je tam vic,

andre36
autor
8. máj 2017

@vydrnik dakujem, poguglim 🙂

vydrnik
8. máj 2017

@andre36 kdyz si jeste na neco vzpomenu tak Ti dam vedet,pochazim ze Severni Moravy,a tu na Slovensku jsem 4. roky,jeste me napadlo hotel Všemina u Zlína,taky se tam da jit na prochazky z detmi,ZOO Lešná,atd.drzim palce at dobre vyberes,a hlavne at preje krasne pocasi

andre36
autor
8. máj 2017

@vydrnik dakujem, uz som trochu kukla a paci sa mi to, oboje 🙂 a nie je to od nas ani tak daleko, kedze sme z Lipt. Mikulasa, mala som v plane Sturovo tohto roku a vylet do Budapesti do Tropiccaria, ale potom muz spomenul, Cechy a celkom sa mi to paci... 🙂

vydrnik
8. máj 2017

@andre36 tak super,tak at se na dovolene libi a deti at maji zazitky,ja uz 4 roky bydlim na venici nedaleko Popradu.muj je Slovak,aj moje dcera si tu zvykla,od 1 tridy tu chodi do skoky a bez problemu

maminuska
8. máj 2017

@andre36
@vydrnik ja mám manžela Čecha a ja milujem Šumavu , je to síce troška ďalej , ale je to nádhera.
je tam množstvo kempov , hrady , kúpaliská ...a skvelí ľudia

vydrnik
8. máj 2017

@maminuska tak super,jeste mne tuklo,Hradec Kralove ZOO Safari,otec mojej dcery je Cech,a byva v Nove Pace,

volterra
9. máj 2017

http://www.kemp-merkur.cz. ubytovanie je možné aj v bungalovoch, chatách, kemp je výborne vybavený, plný atrakcií pre deti, zábavy, animacií, súťaží, programu celý deň aj večer, každý deň premietanie detských rozprávok a filmov v prírodnom kine, kúpanie v priehrade, hneď vedľa v aquaparku, výlety na lodi po priehrade, výlety do okolia na aute, na bicykloch, Mikulov, Lednice, Palava. Naše decká to tam milujú, aj teraz, ked sú už veľké. 🙂

jasminet
9. máj 2017

my ideme do lednic toto leto na par dni 🙂 nasla som apartmanovy dom so zahradou, s cenou nizsou ako v penzione len za 1 izbu...

andre36
autor
12. máj 2017

@volterra toto sa mi velmi paci, aj ked uz sme si rezervovali predsa len na Slovensku, ale buduci rok sa insirujem tymto 🙂 dakujem

dasiacik
4. mar 2023

@andre36 Ahoj. Našla som túto tému, tak sa spýtam. Boli ste v tom kempe?