Dovolenka pre rodinu s tromi deťmi

mariahodzova
16. jan 2018

Zienky nemate niektora skusenost?kupovat apartman 2+3deti je dost drahe, chodievate aj tak ze napr.1+1dieta a 1+2deti???nevynde to tak lacnejsie?skor nez pojdem do cestovky sa spytat nech mam trosku prehlad.dakujem za kazde info

pininka
17. jan 2018

My mame ten isty problem, dala som si vypocitat a aj znama z cestovky mi vravela ze nikdy nevyjdu dve izby lacnejsie ako jeden velky apartman. V chorvatsku a taliansku sa daju najst take apartmany co maju dve samostatne izby, ale inde je s tym problem. V hoteli je to skoro nemozne najst taku izbu. Riesili se to pred dvoma rokmi a nasli sme mozno tolko ponuk ako je prstov na jednej ruke. Ak teba clove nema 8000 na dovolenku.

vevesh
17. jan 2018

Treba zadat 3 dospely+2deti, kedze potrebujete 5 posteli - ak to zadavaju v cestovke nikdy im nenajde 1 izbu/apartman - ale najlepsie je rezervovat si sam apartman priamo v hoteli alebo cez rozne stranky, tak to vyjde najlacnejsie

emilia25
17. jan 2018

tiez co sme si dali original nacenit tak max 2ja dospely a 2 deti na izbe.nas ide 3dospely a 4 deti.takze to mame takto podelene a z kazdej izby dieta zadarno plus sme mali 30percent zlavu.by nas to vyslo pomaly na 2500eur teraz na 1900.

dominika6
17. jan 2018

@mariahodzova môžeš si hladať 2+2 s tým že ked sa píše 2+2 tk je to 2x postel 2x prístelok
môžete sa podeliť,že ty s mužom na prístelku a 3 deti na manželskej..to sa pomestíte

vevesh
17. jan 2018

@dominika6 vacsinou to nefunguje, pretoze aj ked sa technicky pomestis, je to 5 osob na 4 lehatka a teda hotely/apartmany si nechavaju tu jednu postel doplatit resp. Nechcu takto ubytovat...

sanssa
17. jan 2018

mozno ak by si sa obratila priamo na niekoho z danej cestovky, tak by ti s tym vedeli pomoct. mozno maju nejake figle na to :D

sasa1310
17. jan 2018

@mariahodzova vžy je lacnejší 1 väčší apartmán ako dve izby. Všade chodíme do apartmánu, ak cestovka nemá v ponuke veľkú izbu daného hotela, ktorý si vyberieme, veľakrát potom osobne volajú priamo do hotela, či majú väčšie v ponuke a potom aj rezervujú. Papierovo to potom dajú ako 2 izby (keďže tú veľkú nemajú v ponuke), ale cenu upravia podľa veľkej.

sasa1310
17. jan 2018

@mariahodzova zle som sa vyjadrila, nie do apartmánu všade chodíme (i keď v HR aj tam), ale všade do hotela chodíme do rodinnej izby

lucinocka
17. jan 2018

@mariahodzova apartmany sa skoro nikdy nepocitaju po pocte osob, apartman ma fixnu cenu za noc... cize dva apartmany urcite nevyjdu lacnejsie...a hotelove izby- to sa treba popytat... my mame napr. apartman, v predsezone 50 eur...2+2 ale mali sme minule leto aj 2+3 a cena bola ista... dospeli v spalni, deti na roztahovacom gauci a najmensie v postielke

maciatkolulu
17. jan 2018

@pininka neviem,ale my chodime iba do rodinnych izieb a tie mali doteraz vsetky hoteli,ktore sme chceli. Ziaden problem nebol. A to sme tam iba traja a pes,kedze to tak chceme. Treba kontaktovat priamo hotel

mariahodzova
autor
17. jan 2018

@dominika6 dakujem za typ ale myslim ze s takymto napadom by ma vyhodili z cestovky;)

mariahodzova
autor
17. jan 2018

@maciatkolulu vsade kde pozeram pisu rodinnu izbu ako 2+2....

maciatkolulu
17. jan 2018

@mariahodzova plus moznost pristelky,detskej postielky....treba sa popytat,ale viem,ze tieto izby byvaju rychlonrezerve,inak aj tak sa da,ze pokial sundeti male sa v pohode vyspia traja na manzelskej,pokial to hotel povoluje,vacsinou ked je dieta zadarmo.

pininka
17. jan 2018

@mariahodzova u nas napr. rodinna izba kde sa tlacime vsetci nic neriesi,ja potrebujem taku,kde su prepojene dve izby, alebo apartman s dvoma izbami, preto som bola prekvapena ze tu niektore baby pisu ze nieje problem. No u nas je, lebo najmensie dieta je este dost male, a budi sa viackrat za noc, cize by pobudilo vsetkych, a popravde na dovolenku si idem trochu aj oddychnut a mat nejaky priestor,nie za tazke prachy byt v jednej izbe ako sardinky.

vevesh
17. jan 2018

@pininka ja hladam vzdy 3 dospeli a 2 deti - to ti automaticky najde 2 izby v 1 apartmane, a v drvivej vacsine je to lacnejsie ako ked hladas 2 dospeli+3 deti - a nikomu nevadi, ze ten "dospely" je fakticky dieta, kedze pocet osob sedi s poctom posteli a za dospeleho platis plnu sumu...

maciatkolulu
17. jan 2018

@pininka rodinna izba u nas znamena dve oddelene izby a ma ich kazdy dobry hotel....alebo mozno rodinny apartman. Treba vzdy volat do hotela a opytat sa na ich moznosti.

eeffka
17. jan 2018

@pininka kazdy hotel ma apartmany / resp rodinne izby , co tvoria 2 oddelene miestnosti, je vsak pravda ze sa vypredaju rychlo. ja mam stastie stale skoncim v takej aj na lastminute ale byva to o drzku 🙂

barborkabar
19. jan 2018

kamoška tak chodí a nemali problém zohnať, riešia si hneď, že dvaja a tri deti a veľký apartmán, tiež to skúšali kadejako aby to vyšlo lacnejšie, ale nepodarilo sa im, tento rok spomínala, že by chcela to riešiť priamo s hotelom, že nie cez cestovky, tak uvidím čo vybavila 🙂

aleka
21. jan 2018

My máme tri deti. Chodievame na dovolenky . Je veľmi málo hotelov ktoré majú rodinné izby pre 5 ľudí...už to máme odskúšané.ked sme boli napr. V Grécku tak zo 100 hotelov ponuka také veľké izby asi 10 hotelov. Je to pre nich vraj najhoršia klientela...pre nich je ideal 2 + 1... Keďže už máme väčšie deti tento rok ideme 2+ 1 a 2. Čiže dve izby. A je to oveľa lacnejšie. rodinné izby sú strašne predražené. ..min. rok sme platili Rhodos 4700 eur. Ale ak chcete app.v Chorvátsku tak platíte za app. Cca od 50 eur nahor. Aj chcete ísť inde treba ísť do cestovky a pýtať si výber hotelov s rodinnými izbami , len vedieť destináciu kde chcete ísť. A čím skôr lebo mi sme min rok brali poskednu rodinnú izbu čo mali v ponuke v januári

loginexistuje
21. jan 2018

Za mna je potom rozumnejsie prenajat si v bibione alebo v okoli bytik a tam to mas v pohode kludne si objenas trojizbak a platis za cely byt akobjednas priamo u talianskej agentury vedia po cesky vacsinou tak mas cenu na sedem noci 500 az 600 ecok na vsetkych

nelinka2009
25. jan 2018

preco to riesis cez vestovku? Zbytocne predrazene... Najdi ubytko, letenky a hajdi aj s 5 detmi

jana_eyre
25. jan 2018

my napr vobec nechodievame cez cestovky, vyberame cez booking rovno. byt, apartman a vzdy sme. boli velmi spokojni a nie v hoteloch.. a nikdy to nebolo drahe.. tento rok chceme ist k moru a mame zajednany cely dom co. na 5noci vyslo cca 500€.. len teda vzdy varievam. sama..

sonia1712
25. jan 2018

@nelinka2009 Prepáč votriem sa do témy, chcela by som sa poradiť,ak cestovka ponúka pobyt letecky priamo z Košíc na mallorcu bez prestupu,viem sa nejako k takejto letenke dostať? Lebo cez pelikán som našla len let s prestupmi ale viem že v rámci charterov sa lieta priamo Hmm keďže ubytko na mallorce si vieme zabezpečiť sami cez kamarátov, ďakujem za radu

nelinka2009
25. jan 2018

@sonia1712 no mallorcu som este nehladala... Ale skus letenkyzababku, lacneletenky...

martini
25. jan 2018

my máme to isté...rodinna izba 2+3 v hoteli je poriadne draha a ked som minule pozerala myslím satur alebo firotour tak mi ich stranka rovno ponukla dve možnosti v konkrétnom hoteli: rodinna izba 2+3 alebo dve izby teda 1+1 a 1+2 a ta druha verzia bola lacnejšia, nie o vela ale bola. Avšak nikto ti negarantuje, že to nebude dve izby na opačných koncoch hotela... Moja najmladšia dcera bude mať v lete dva roky a tak toto leto je prvýkrát, ked nam nedovolia byť v jednej obyčajnej izbe, lebo minuly rok ešte v pohode akceptovali 2+2+infant. A musím povedať, že konkretny typ dovolenky, na ktorý chodievame sa nam kvôli tretiemu dieťaťu dvojnasobne zdražel...fakt dvojnásobok ceny :( ...Preto zvažujeme taliansko a apartmany a nie hotel...

martini
Autor odpoveď zmazal
Zobraz