Ahojte, inšpirujte ma, prosím, kde ste boli/kam sa chystáte na dovolenku toto leto. Hocikde v rámci Európy, najviac ma zaujímajú Grécke ostrovy, Sardínia, Sicília, Mallorca, Malta, príp. Chorvátsko, ale rada si prečítam všetky vaše odporúčania. Išli by sme 4, deti 7 a 5 ročné.
Prosím, len ubytovania 4* a viac, ideálne s hodnotením nad 8,8 na bookingu resp. 4,5 na tripadvisore 🙈 ďakujem krásne.
ak chcete luxus tak leonardo.sk max spokojnost
Z uvedenych sme boli vsetko okrem sardinie. Z toho je najvhodnejsie pre deti vasho veku podla mna Mallorca. Na mallorce Platja de Muro a iberostar to bol tusim. Ale aj na Sardinii si pochvaluju plaze, zelezi ako velmi s detmi aktivny ste. Ak chcete typicku rodinnu dovolenku tak ta Mallorca.
Rhodos Amada Colossos
Mallorca hotel Iberostar Jardin del Sol Suites sme boli tento rok, ale ten je adults only. Potom sme boli v Mexiku s 9 a 10 ročným v hotely Nickeldeon hotels & resorts Riviera maya, za mňa absolútna topka pre deti, akú som doteraz kdekoľvek zažila. Ale teda naozaj tomu primeraná cena. Aktuálne sme v Dubrovniku Rixos hotel, určite odporúčam.
v rámci Európy som nezažila lepšiu dovolenku inde ako na Kanárskych- konkrétne Gran Canaria. Ani Španielsko, ani Grécko ani IT sa tomu nevyrovná. Síce sme boli ešte ako bezdetní so synom v bruchu, ale určite sa vrátime aj s deťmi, išla by som aj toto leto, len ma odradil 5hod let. 4 ročný by to dal ľavou zadnou, len mám ešte 1,5 ročného a u neho by to také jednoznačné nebolo. Za mňa fakt topka, o plážach ani nehovorím
@melanta v Rixose je All inclusive?
Ak chceš niečo luxusnejšie, Taliansko by som vylúčila. Tam sa za luxus platí už trosku viac ako sme zvyknutí… cenovo dostupné a krásne hotely “na úrovni” nájdeš v Španielsku alebo Grecku. A určite by som nešla cez cestovku, ale priamo. Cestovkový klienti nie sú pre hotel takí zaujímaví, dostanete najlacnejšiu izbu.
Keď si budeš hľadať cez booking vieš si vyfiltrovat hviezdičky aj hodnotenie. A spoľahlivo zarezervovať.
@athom Ďakujem za názor, rozhodne som bola ďalej “ako na potoku u babky”, len nie s dvoma deťmi a v rámci EU. S nimi sme zatiaľ dovolenkovali prevažne mimo EU alebo v horách, takže tam by som vedela poradiť.
A presne viem ako sa hodnotia hotely v Grécku aj inde, preto som písala hodnotenie na bookingu ako kritérium. Ešte sa nám nestalo, že sme neboli spokojní s ubytovaním, ktoré má 9+ bodov.
@oliverceky nie. Väčšina top hotelov (nepíšem o hoteloch, na ktoré sa chodí na dovolenky cez cestovky) All inclusive nemáva, keďže sú zamerané na inú klientelu.
Južný Cyprus, nádherné more, jednotná moderná architektúra hotelov. Za mňa krása.
Co znamena "narocnejsich"? V com? Chcete viac behat, vidiet, byt aktivni? Alebo ide iba cisto o "luxus"?