Dovolenka - plány na leto

modraslamka
6. jún 2022

Ahojte, len tak si listujem katalog s dovolenkami a snivam, ze by som sa hned zbalila a niekam sla.
K moru.🏖️ Vycapit sa😎 Kedze coskoro rodim, tento rok to u nas nepripada do uvahy ☺️

Tak len ma zaujima, kam sa chystate vy tento rok, ake mate plany na leto? 🙂☀️

petronellla87
6. jún 2022

@modraslamka ja by som sla tiez😁 ale prerabame stary dom tak budem dovolenkovat na stavbe😁😁

maruski99
6. jún 2022

jeej ale tak to je pekny dovod preco nejdete na dovolenku ci? 🙂 vies co my sme tiez tak zacali uvazovat a bud Chorvatsko alebo Bulharsko uvidime ak porovname sluzby a ceny co sa viac oplati 🙂

modraslamka
autor
6. jún 2022

@petronellla87 takze vy budete mat tu typicku dovolenku na malte 😁

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zdenkatv3
6. jún 2022

my nevieme este :D ako asi nieco aj po Slovensku pobehame ale inak sa neviem rozhybat tak ako by som chcela.

floren
6. jún 2022

@modraslamka tiež sa pridám do skupiny na malte

srferreira
6. jún 2022

My uz sme taku tu “letnu” mali v Marci, boli sme v Dominikanskej, zajtra odchadzame na Mallorcu. Dva tyzdne dozadu sme boli v Maroccu, August do Ciech a September na Madeiru. Neboj vycapis sa buduci rok 😉
Prajem dobry porod 🙂🙂 a vela zdravia pre teba aj babatko 🍼 🍀

7miriam77
6. jún 2022

My pôjdeme stanovat na Nitrianske Rudno 🍀ja milujem stanovanie, nepotrebujem hotel. Nam sa tam paci, su tam atrakcie pre deti,voda je fajn, prostredie pekné. A cesta nam trva nieco cez hodinu autom ☀️🙂

elementissa
6. jún 2022

@7miriam77 ahoj, my by sme tiež chceli ísť stanovať, vedela by si mi dať trošku viac info o tom Nitrianskom Rudne, kam ísť, čo vidieť a tak? Kľudne aj do správy,ak nechceš takto verejne. Ďakujem veľmi pekne

bessie12
6. jún 2022

@modraslamka za 5 dni Slovensko a neskor chceme prebadat priatelovu rodnu krajinu Holandsko. V septembri potom znovu Slovensko. Mozno pojdeme aj do susednych krajin ako Madarsko ci Cesko, ale to sa este uvidi. Nic neplanujem dopredu, lebo potom mi nic nevychadza. 😖

7miriam77
6. jún 2022

@elementissa no my ostavame väčšinou v areali...je to dost veľké. Su tam vzdy kolotoče, skakacie hrady pre deti, robia par krat v tyzdni aj penovú party pre deti,tak zazitok🤣Su tam stanky s jedlom,no aj riadne restiky, pizzeria...zmrzlina...atd. My vzdy bereme aj nafukovaciu lodku, tak clnkujeme az na opacnu stranu priehrady. Na výlet sa da vybehnut do zoo v bojniciach. Co sa tyka hygieny ..su tam sprchy, velky pocet, tak vzdy je nejaka voľná. Financne je to uplne v pohode...

hellwant
6. jún 2022

V juli Grecko- Kreta na týždeň a v auguste na 5 dni Kosice a prebadat nieco v ich okoli. 🙂