Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či ste niekto boli na dovolenke v Ománe v januári. Zaujímalo by ma, či je tam teplo a dá sa kúpať v mori. Ďakujem 🙂
@tenerifka akurát pozerám je to muscat
Tak urcite nie, na januar zmeñ destinaciu, resp. kludne Oman, ale juh
My tiez zvazujeme Oman v januari ale Salalah a neni tam "zima"? Co som pozerala tak priemerna teplota vody 24-26 a teplota vzduchu 27. Zvazujeme ci Januar alebo April (v aprili som ale pocula ze je tam prilis horuco a zacinaju aj dazde obcasne). Dakujem
@boredka
@macka06
V Salalah v januari urcite nebude zima a urcite sa okupete, bude prijemne teplo a nebude upek. Mozno na vecer treba mat nejaky svetrik alebo mikinu.
27 stupñov na slnku pri nulovom vetre je hic, to nie je ako 27 stupñov na Sk.
Ja som bola raz v juni na Zanzibare, tiez som sa dopredu obavala, lebo predpoved bola 26-27 stupñov cez deñ. Ano, naozaj bolo 27 stupñov (ukazoval mi to mobil na mieste) a bol taky hic, ze bolo treba ist kazdych 10.minut do vody, nedalo sa vydrzat, a to ja som teplomil
Oman ma 2 oblasti, kde su hotely pre turistov, Muscat na severe a Salalah na juhu. Vacsinou sa lieta do Salalah a tam je v januari teplo a sezona, kupanie prijemne. V Muscat je v januari chladnejsie, podobne ako v Emiratoch ci Bahrajne.