Dovolenka Omán

spers
7. mar 2018

Prosím Vás, bola niektorá na dovolenke v Ománe na dvojdňovom výlete v púšti? Ako sa tam treba obliecť? Hlavne teda na noc....aké sú tam teploty? Poraďte 🙂

pininka
7. mar 2018

My sme boli sice len v tunise, ale pust ako pust, vecer bola riadna zima. Si pamatam ze v noci okrem periny sme na seba aj deky tahali.

hulica
8. mar 2018

v noci je zima asi na každej púšti, to je jedna z jej najväčších zvláštností a je v podstate jedno, v akom ročnom období sa na ňu vydáš

spers
autor
9. mar 2018

však toto....či baliť aj nejakú teplú bundu, či čo...

momoqui
9. mar 2018

@spers ja som bola na pusti v Maroku a v noci tam extremna zima nebola ale mali sme teplejsiu mikinu so sebou. Skuste sa dako navrstvit

bluka2
9. mar 2018

Ja som si do púšti prvý krat nezobrala nič a dosť som to v noci ľutovala... S spolucestujúcim sme spali v objatí od päty až po čelo, lebo nám bola zima ako fras :D

bluka2
9. mar 2018

A k rade: požičala som si na druhý krát od niekoho taký ten ich lokálny habit

spers
autor
10. mar 2018

chcem zobrať mikinu a predpokladám, že prenocovanie v tom ich stane bude zabezpečené a bude tam ako-tak teplo

spers
autor
10. mar 2018

ďakujem za rady 🙂

erzulik
20. okt 2018

Ahojte maminky. Buduci rok chceme letiet do Omanu 2 dospely a 1 dieta 7 rocne do hotela Fanar. Bola ste tam niektora? Pozerala som viacero cestoviek. Cez hydrotour je zatial najnizsia cena. Vcera som volala do cestovky a pytala sa na medzipristatie. Viem , ze vela ludom to nevyhovuje a vcera mi pani vravela, ze leti sa cez travel servis a vymenili lietadlo, ktore uz priamo leti do Omanu cca 6,5 hod. Letela ste niektora cez hydrotou nedavno do Omanu?

janka279
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
erzulik
20. okt 2018

@janka279 nie nepozerala som zahranicne cestovky mozes mi nejake odporucit? My zvycajne cestujeme cez slovenske CK.

erzulik
20. okt 2018

@erzulik zatial pre nas 3 to vychadza 3700€

janka279
20. okt 2018

@erzulik Na Slovensku ich zastupuju tour operatori ako su airstop, verne alebo tui. Airstop a tui maju zastupenie aj na Slovensku. Pri verne si niesom ista.

momoqui
20. okt 2018

@erzulik minule som dakde videla akciu ze deti do asi 12 rokov gratis, dve deti to bolo ...

erzulik
20. okt 2018

@janka279 dakujem pozriem to

spers
autor
28. okt 2018

@erzulik ja som letela do ománu v apríli, moja svokra teraz v októbri...my sme ešte mali medzipristátie v emirátoch, ona už nie

erzulik
28. okt 2018

@spers nakoniec ideme cez Satur, prestup mame v Dohe, cez Hydrotour mali pre 3 ludi vypredane. Uz som to objednala tak uvidime ako bude

erzulik
28. okt 2018

@spers v ktorom hoteli ste boli? Pzcilo sa vam? My letime vo februari

spers
autor
30. okt 2018

@erzulik boli sme v hoteli Al Fanar, bolo tam veľmi pekne, hotel nie je veľký, ale pekný, služby prispôsobené európanom - slovákom, čechom, poliakom, talianom....pláže sú úplne že super, prídu si na svoje aj detičky, aj tí, ktorí majú radi vlny...

erzulik
30. okt 2018

@spers super, tesime sa velmi, zatial pocuvam iba pozitivne recenzie na hotel Fanar. Aj my ideme do Fanaru. Mozete odporucit nejaky vyletik?

spers
autor
5. nov 2018

@erzulik my sme boli na výlete v púšti Wadi Rum a boli sme si pozrieť Petru - starobylé mesto. Ale myslím, že nie sú vhodné pre deti...Ešte bol ponúkaný výlet do mesta Salalah, výleto loďou - pozerať delfíny a nejaké to šnorchlovanie....

didi35
6. sep 2023

@spers Z Ománu ste išli na vylet do Jordanska? Wadi Rum a Petra?