Prosím Vás, bola niektorá na dovolenke v Ománe na dvojdňovom výlete v púšti? Ako sa tam treba obliecť? Hlavne teda na noc....aké sú tam teploty? Poraďte 🙂
v noci je zima asi na každej púšti, to je jedna z jej najväčších zvláštností a je v podstate jedno, v akom ročnom období sa na ňu vydáš
však toto....či baliť aj nejakú teplú bundu, či čo...
Ja som si do púšti prvý krat nezobrala nič a dosť som to v noci ľutovala... S spolucestujúcim sme spali v objatí od päty až po čelo, lebo nám bola zima ako fras :D
A k rade: požičala som si na druhý krát od niekoho taký ten ich lokálny habit
chcem zobrať mikinu a predpokladám, že prenocovanie v tom ich stane bude zabezpečené a bude tam ako-tak teplo
ďakujem za rady 🙂
Ahojte maminky. Buduci rok chceme letiet do Omanu 2 dospely a 1 dieta 7 rocne do hotela Fanar. Bola ste tam niektora? Pozerala som viacero cestoviek. Cez hydrotour je zatial najnizsia cena. Vcera som volala do cestovky a pytala sa na medzipristatie. Viem , ze vela ludom to nevyhovuje a vcera mi pani vravela, ze leti sa cez travel servis a vymenili lietadlo, ktore uz priamo leti do Omanu cca 6,5 hod. Letela ste niektora cez hydrotou nedavno do Omanu?
My sme boli sice len v tunise, ale pust ako pust, vecer bola riadna zima. Si pamatam ze v noci okrem periny sme na seba aj deky tahali.