Dovolenka na Thassose s malým dieťaťom

abigail88
9. mar 2017

Ahojte, planujeme tento rok letnu dovolenku aj s nasim 1,5 rocnym syncekom. Chceli sme Bulharsko kvoli dlzke letu aj piesocnatym plazam, ale vcera som nahodou natrafila na Thassos - konkretne oblast Potos a velmi sa mi to tam zapacilo. Neboli ste tam niekto nahodou minuly rok na dovolenke? Zaujima ma hlavne ako to tam vychadza cenovo, lebo hotel je bez stravy, ci tam nie je velmi draho a celkovo ci sa Vam tam pacilo. Dakujem 😉

svetlana35
9. mar 2017

@abigail88 Ahoj tam som bola cca 6 rokov dozadu konkretne v Potose. Co sa plaze tyka tak je kamienkova,a do vody urcite v topankach bolo tam velka jezkov. Syna jezko popichal aj cez topanku, mal tam dierku na topanke co sme si nevsimli a musel rovno na jezka stupit. Inak cenovo je na Thasose trosku drahsie ako na pevnine v Grecku, je to predsa ostrov a musia tam dovazat niektore veci. V restikach priemerne vysla vecera s napojmi pre 3 ludi cca 50e.
Pre mna je lepsie Bulharsko nakolko deti miluju piesok a netrba tam obuv do vody. Tiez cenovo v restike Bulharsko vyslo o dost lacnejsie

angd
10. mar 2017

Podľa mňa Grécko je dost predražené, ak nemáš All inclusive,kopu prachov dáš na jedlo.Žila som síce na Kréte, ale veľký rozdiel v cenách by nemal byť.
My sme pred minulý rok boli s 1,5 ročnou dcérkou v Turecku,maximálna spokojnosť a žiadnych jezkov sme nemuseli riešiť🙂. Ale aj Bulharsko by som skúsila.

avenir
12. mar 2017

@abigail88 ahoj za mna Thassos rozhodne ano. Boli sme na nom bez stravy a kombinovali sme varenie v apartmane s navstevami v tavernach. Topanky do vody su tam nutnost. Ostrov je prekrasny. Oplati sa ho prejst cely.

anit05
22. mar 2017

krajšia časť pre deti je Golden beach / Skala Panagia, Skala Potamia/, čistý piesok, pozvoľný vstup, keďže je to ostrov, je tam o niečo drahšie, záleží aká reštika, my sme sa dokázali najesť 4ia / deti mám veľké/ v cene od 25-50 E za Večeru, naschvál píšem s veľkým V, lebo z taverny sme sa vždy doslova gúľali:D. Ak sa rozhodnete pre Tassos, určite si požičajte auto. tu je moja krátka recenzia https://www.modrykonik.sk/group/7486/dievcata-p...

ennna
22. mar 2017

Ja som na Thassose bola už dvakrát, naposledy v 2015, konkrétne Pefkari (asi 5 minút pešo od Potosu), To je také pidi letovisko, my máme radi pokoj. 🙂 Tam pláž bola kamenistá, ale keď sme chceli piesok išli sme do Potosu, nie hlavná pláž, ale trošku ďalej a tam už bol piesok, pozvoľný vstup do mora a menej ľudí. 🙂 V Potose sú perfektné taverny a čo sa týka jedla, za 20€ sme sa v tej dobe najedli dvaja bez problémov, čiže mne sa to nejako predražené nezdalo. Okrem toho dezert, nejaké ovocie alebo zmrzka po jedle vždy v cene... a všade veľké porcie. Pevninu mám celkom pochodenú - Olympská riviéra, Peloponéz, Chalchidiki, Parga, ale nejaký výrazný cenový rozdiel oproti Thassosu (jediný ostrov, kde som bola) som nevidela... Síce, posledný deň v 2015, čo sme odchádzali sa Grékom zvyšovala DPH, neviem aký to malo dopad na ceny, minulý rok som z pracovných dôvodov už nebola. 😕