Dovolenka na Sri Lanke

jasmine2
18. feb 2021

Dievčence ktoré ste boli na dovolenke na Srí Lanke ako bolo?? Cez ktorú ces. kanceláriu odporúčate. Mám záujem o liečebný pobyt zameraný na ajurvédsku medicínu. Ďakujem za info 🙂

brnacik
18. feb 2021

@jasmine2 my sme boli pred dvoma rokmi na vlastnú päsť. Ak sa viete dorozumiet po anglicky (nie je potrebná plynula angličtina), je to zvládnuteľné. My sme si zvolili typ dovolenky, že každý den sme cestovali a prespavali na iných miestach. Je to tam všetko lacné, ľudia veľmi priateľskí, stále sa o nás zaujímali a snažili sa pomôcť. Prvú a poslednú noc sme strávili v tom istom ubytovaní a pani z vďačnosti nám urobila večeru zadarmo 🙂 Plusom je, že tam ma každý nejakého “rodinného známeho”, čo ovláda presne, čo potrebujete (taxi, masáž, ubytko, slony, sprievodca...). Samozrejme sú tam aj takí, pre ktorých sme chodiaca peňaženka, čo sa snažia oklamať, vymámiť z teba čo najviac peňazí, ale takí sú aj na Slovensku 🙂 čo sa týka jedla, ovocia, tak je to tam úžasne, odporúčam objednať si u domácich varenú večeru, je to potešenie pre chuťové bunky 🙂 držím prsty a verím, že aj tebe sa bude páčiť 🙂

jasmine2
autor
19. feb 2021

@brnacik Ďakujem za užitočné informácie. My máme záujem skôr o liečebný pobyt zameraný na ajurvédsku medicínu niekde v rezorte t.j. prispôsobená strava, liečebný režim a tak. 😉

tenerifka
19. feb 2021

@jasmine2 mne prave nedavno prisiel email od Pan Asia travel, robia tieto ayurvedske pobyty na Sri lanke aj teraz februar/marec

brnacik
21. feb 2021

@jasmine2 možno by som skúsila skupinu na FB - Češi a Slováci na Srí Lanke 🙂 možno by vedela viac pomôcť 🙂

jasmine2
autor
21. feb 2021

@brnacik Ďakujem dievčence.😘
@tenerifka