Ahojte maminky, poradíte prosím nejaký hotel, penzión najlepšie na Liptove alebo v Tatrach? Už dva dni sliedim po nete. Aj som našla , ale tie ceny sú katastrofa 😀 nám sa veľmi páčil penzión Strachan v Belianskych Tatrach, aj tá Vila Betulla na Liptove je fajn, ale tie ceny... Nepotrebujem alabastrovu kúpeľňu, stačí mi čisté a pekne prostredie, kde by sa aj deti zabavili, nejaké výlety atď. Sme dvaja dospelí, dve deti vo veku 7 a 4. Neviem, či je lepšia polpenzia, plná penzia, alebo zaplatiť len ubytovanie a stravu by sme riešili samostatne. Ďakujem za ponuky ☺
Mi sme boli minuly rok v penzione miluska.je to fakt kusok od aquaparku.mali sme tam izbu manzelsku postel a postel s pristelkou televizor vlastnu kuchynku pekne to bolo veru.a boli sme 3 dospely 3deti za noc 50eur.ale boli sme mimo sezony v maji.
My sme boli v tej vile betulle a musim povedat bolo skvele , ale sme boli v oktobri , vtedy bol dobry balicek za dobru cenu . Teraz nevedia co pýtať . Ale pozerala som penzion baja , celi sme ist do zoo kontaktnej a pytala som sa na jednu noc a vyslo by to 30 euro za izbu . cize myslim , ze v pohode cena ete na jednu noc . Skuste pozriet na nete penzion baja.
Ja som bola minulý rok s dcérkou (vtedy mala 6 rokov) na Orave, v Zuberci. Ubytovanie nás vyšlo 100 E na týždeň za obidve a stravu sme si kupovali samé. Izba veľká, v chodbe mala kuchynku s kanvicou, WC, sprcha. V dolnej časti mali aj veľkú kuchyňu, kde ste si v pohode mohli upiecť aj koláč alebo urobiť knedle :D
Dá sa odtiaľ ísť do Oravíc na kúpalisko, v Brestovej je Múzeum slovenskej dediny a lanový park pre deti, lanovka, kúsok od penziónu bol bazén, kam sme sa chodili kúpať takmer každý deň, zahrať si bowling a aj tam výborne varili. Ak pôjdete autom dá sa ísť na Oravskú železničku. My sme auto nemali a úplne v pohode sa dalo chodiť odtiaľ. Dokonca aj na Oravskej priehrade sme boli. Potraviny otvorené do 20:00 aj v nedeľu... Dcérka spomína doteraz na to všetko... Má krásne zážitky. Ak chcete, pošlem Vám kontakt do IP
@vintage_lady Liptov by možno bolo dobré nejaké ubytovanie pri Tatralandii kde by ste si mohli zopár dni oddýchnúť pri bazéne a vyšantiť sa na tobogánoch. Je to super pre deturence a máte aj o program postarané
my chodime kazdy rok na pobyt cez www.zlavomat.sk alebo www.zlavadna.sk tak aby tam bol bazenik vnutri a nejake detske ihrisko resp. kutik aj pre pripad ze by prsalo. pozrieme vzdy moznosti vyletov v okoli, berieme si polpenziu lebo ak aj sa ide na vylet tak cez obed si vacsinou mimo hotela. mozem odporucat Hotel Husarik pri Cadci, FIM v Demänovskej doline, Hotel Gold v Terchovej. tento rok ideme Hotel Altis na Orave.
Na Liptove mas velke moznosti vyletov Tatralandiu, Villa Betula, Kontakt ZOO, Lipt. Maru, Chopok... no a Vysoke Tatry su kapitola sama o sebe hoci cenovo urcite narocnejsie...
@vintage_lady a este zalezi na ako dlho chcete ist... ak na dlhsie ako tyzden tak ten hotel je naozaj palka, to by som potom hladala radsej nejaky privat aspon s ranajkami a tych pozhanas urcite vela napr. cez www.megaubytovanie.sk
Skús sa pozrieť sem http://www.1-2-3-ubytovanie.sk/ubytovanie/-,-,-... . Ja tam vždy nájdem ubytovanie za rozumnú cenu.
Konkretne Avenu neodporucam, bazen o nicom, studena vod, malinky a strava nevhodna pre deti, korenista..
Koliba Gréta pri Liptovskej Sielnici. Ubytovat sa dá aj v drevenickach, je to pri Liptovskej Mare priamo, areál je super pre detičky, preliezky ihrisko. Blízko Tatralandia, Bešeňová, archeoskanzen Havránok, Kvačianska a Prosiecka dolina, .......
@vintage_lady za nas relax hotel sojka, maju pobytove balicky, da sa ubytovat za dobru cenu aj s ranajkami, neobmedzeny bazen, ihrisko,odtial neobmedzene moznosti vyletov, odporucam Liptovska Mara, da sa plavit na lodi, kupat, blizko je ZOO kontakt, Tatralandia,Gino Paradise Besenova,archeoskanzen na Havranku, z turistiky urcite Kvacianska dolina a Mlyny Oblazy,ak ste zdatnejsi aj Prosiecka dolina, kusok je do Demanovskej doliny,tam su jaskyne,pripadne lanovka na Chopok,kupele Lucky - vodopad, obora s diviakmi,atd.
@vintage_lady Strachan aj hotel Bachledka v Ždiari maju teraz ponuky aj na zlavomate. Boli sme minuly rok a bolo tam perfektne, pre deti ako stvorené, krásne prostredie, výborné jedlo, ústretový personál. Teraz ideme do Liptovského Jána hotel Strachovanka, čo je tá istá sieť hotelov, tak sa tešíme 🙂
Dievčatá, ďakujem za príspevky, nakoniec berieme chatu v Liptovskom Jane.
@vintage_lady
Akú chatu ste si vybrali? Môžete dať link? Aj my rozmýšľame nad Lipt. Jánom...
To patrí svagrininej kamoske.
Urcite nepotrebujete plnú penziu, nikde nebudete mocť vyjsť na výlet, lebo budete musiet idt spat pre jedlo
Ved si dáte nieco na nejakej chate ci salašu ;)