Dovolenka na Slovensku s ročným dieťaťom

mirkabe
26. apr 2016

Viete mi poradiť? Hľadám ubytovanie 2 dospelí a 1 dieťa (1rok). Uprednostňujem skôr ubytko v súkromí, napr. privát, prípadne chata, rodinný penzión s apartmánmi....aby tam bola aj kuchyňa, detská postieľka, prípadne jedálenská stolička pre dieťa (nemusí byť). Máte nejakú skúsenosť? 🙂 Lokalita: Vysoké či Nízke Tatry, Ždiar, Zuberec a okolie, Terchová a okolie. Ďakujem za rady 🙂

siska53
26. apr 2016

@mirkabe Vzhladom na to,ze my sme zastancami toho,ze pocas dovolenky nevarime,tak sme zatial boli vzdy bud v hoteli alebo penzione.
Len raz sme mali aj apartman s kuchynkou - penzion Tulipan. Ale v podstate som to vyuzila len na ohriatie mlieka ci kupeneho poharika. To mal maly kusok cez rok.
Neskor sme boli aj po inych hoteloch aj tu na Slovensku,ale nikdy sme uz kuchynku neziadali. Vsade mali detsku stolicku, niekde aj detske menu ( ale do cca 2-2,5r. sme vzdy nosili kupovane pohariky,ktore nam vzdy bez problemov ohriali), ci vela hoteloch byva aj detsky kutik ( aj co sme boli naposledy - hotel Gold Terchova alebo aj Grand hotel v Jasnej atd..,).

My sme vzdy hladali vzdy na internete,ci je hotel baby-friendly,aj sme sa pytali priamo v hoteloch emailom,co sa deti tyka.
Nikde nebol problem. Dokonca aj v luxusnejsom sme boli,ale vzhladim.na to,ze sme boli hlavne vonku,stacilo,ze mali detsku postielku a detsku stolicku. Toto uz byva,myslim standardom,beznou vybavou.

Skor vidim problem.prave v kuchynke ak teda mas v plane na dovolenke vyvarat.

mirkabe
autor
26. apr 2016

@siska53 no v podstate pre nás dospelých vyvárať veľmi nepotrebujem....tiež mám na mysli skôr ohrievanie mlieka alebo príkrmu...len problém je, že príkrmy nekupujem, ale sama varím.

siska53
26. apr 2016

@mirkabe tak ale tiez to mas niekde uskladnene nie? Ved to ti zohreju kdekolvek.
Priznam.sa,ze na dovolenkach som to brala tak,ze je to dovolenka a na to obdobie som prosto tie pohariky kupila. Ja velmi zavarat a sterilizovat neviem,takze na dovolenky som domacu stravu zabezpecit nevedela. A kedze mi to fakt zohriali v akomkolvek hoteli a vodu na UM sme riesili cez rychlovarni konvicu,tak viem len o tom Tulipane, ze kuchynku ma.

lenkacalikova
26. apr 2016

Vrelo odporucam Jazierce pri Ruzomberku..chodime kazdy rok,aj tento rok sa chystame s drobcom.bude mat kusok cez rok...krasne apartmany ci chaty,aj s kuchynkou,v areali aj bazen a bazenik pre deti...a hned blizunko aj restauracie,ked sa nechce varit 😉

mirkabe
autor
27. apr 2016

@lenkacalikova pozrela som to a vyzerá to tam super .... aj som tam napísala hneď 🙂 my by sme ale chceli ísť prelom august/september, tak hádam nám vyjde počasie

lenkacalikova
27. apr 2016

@mirkabe my tiez chodievame len v druhej polovici augusta...zatial nam len raz nevyslo pocasie...ale tak na horach nikdy nevies ☺

lucka_klembi
28. apr 2016

Ahojte :D píšem diplomovú prácu na tému ,,Dopyt rodín s deťmi po službách ubytovacích zariadení na Slovensku" a chcela by som Vás poprosiť, ak by ste si našli chvíľku čas o vyplnenie môjho dotazníka 🙂 vopred ďakujem za ochotu :D
https://www.survio.com/survey/d/J9U2I6X9D4W4E8O7K

jesika35
23. jún 2017

My ponúkame pobytový domček na týždeň v cene 200 eur. Je 2 izbový domček- manžeská posteľ, poschodová posteľ+ sedacia sa dá rozložiť,(postieľku vieme zaobstarať), televízor. kúpeľňa, kompletne vybavená kuchyňa a chodba. Domček sa nachádza na Liptove na Studničnej.... Okolie domčeka obklopuje krásny skalný útvar 9 kostolov, ktorý vidno hneď z okna a lesy, kde sa dajú zbierať huby. V zime je pár metrov od domčeka vlek... Kúsok od domčeka sa nachádzajú detské preliezky, katolícky kostol a obchod... Autom sa dá za krátky čas dojsť napr. na rôzne kúpaliská: aqua relax Dolný Kubín, Liptovský Ján, Bešeňová, Tatralandia,.., ale napríklad aj do ZOO- kontaktná Liptovský Mikuláš. Pokiaľ by mal niekdo záujem fotky pošlem do správy 🙂

mirkabe
autor
24. jún 2017

@jesika35 mohli by ste mi prosím poslať info a fotky na mirka.huljakova@gmail.com ?
Ďakujem 🙂

adriannasvk
24. jún 2017

Ak mozem odporucit, Villa Betula,je to super pre deti,boli sme tam minuly rok so synom,mal vtedy cca 18 mes a nechcel odtial ist domov😀tento rok sa chystame zas🙂

adriannasvk
24. jún 2017

PS: nic lepsie pre deti som nenasla odvtedy🙂

jesika35
24. jún 2017

@mirkabe večerom zašlem .... 🙂

alexandraalexandrova
24. jún 2017

@lucka_klembi chcela som vyplnit dotaznik, ale hned na druhej otazke som stroskotala a myslim ze nebudem s tym sama. Pytate sa co ludi ovplyvni vo vybere ubytovacieho zariadenia, mate tam niekolko moznosti, no je mozne vybrat iba jednu jedinu. To nestaci. Myslim ze vsetci vyberame ubytko na zaklade viacerych kriterii, nielen na zaklade ceny, alebo na zaklade webstranky hotela...vzdy vyberam ubytovacie zariadnie tak, aby splnalo niekolko mojich kriterii a to cena, lokalita, dostupnost aj podmienky na pobyt s detmi a zalezi aj na tipe zariadenia, kedze cestujeme s dietatom vyhybam sa hostelom so spolocnou izbou kde je niekolko posteli. Osobne by som v tejto otazke uvitala moznost oznacit viac odpovedi, nielen jednu...

mikulka25
29. jún 2019

@lenkacalikova prosim ta neposles kontkretny link na ubytko kde ste uz boli a bolo fajn?

lenkacalikova
16. aug 2019

@mikulka25 https://jazierce.sk/ neviem, ci je to este aktualne u vas...my sme tu zase akurat 😂