Dobrý deň, poradte mi prosím hotel 4* na Slovensku s dobrým wellness pre rodinu s deťmi, mám na mysli niečo z vlastnej skúsenosti, čisté a nie veľmi staré 🙂 Vopred ďakujem za odpovede 🙂
@mtdk Permon alebo hotel pieris je to jeden rezort. Sluzby a wellness na 1*
Hotel Sitno Vyhne, krasne prostredie, park na prechadzku, hotel so vsetkym. Vnutorne a vonkajsie bazeny, tobogany,Aquapark, detsky kutik s dozorom, animacie pre deti aj dospelych, golf, jedlo fantasticke... je toho vela....urcite odporucam. V blizkosti hotela je kupalisko.
Tiež sme boli minulý rok ale ešte v Permone, tam je to celkom fajn ale veď pozeraj cez zľavomat a uvidíš či tam niečo nájdeš ešte
Google a ides alebo ked si len cez booking najdes podla lokality alebo co, treba si nad to proste len sadnut a daju sa najst
Village resort Hanuliak, Belá
Hotel Atrium v Novom Smokovci je top 🙂
my ideme do Tatralandie ubytovanie v bungalove a ani ten apartman neni zly aj tam sme boli
Pozri na zľavomate alebo na CKdaka.sk či Sorger.sk - sú to online cestovné kancellárie kde by si mala nájsť aj pobyty pre rodiny či wellnes pobyty. Ak použiješ cashback portál plná peňaženka na prekliknutie do obchodu, tak môžeš z ceny ešte ušetriť 🙂
Ďakujem Vám za odpovede, pozerala som zľavové portály ale viac ma zaujíma osobná skúsenosť, pretože fotky sa väčšinou nezhodujú s realitou 🙂 ale asi to vidím tiež na Tatralandiu 🙂 aj keď recenzie na nete spomínajú vŕzgajúce postele a chlad :/
Minulý týždeň sme boli v Podbanskom v hotely Pieris a úplne super bolo určite sa tam ešte vrátime
@mtdk tatralandia je asi najslabsia co tu bolo spominane dobry je kempinsky strbske pleso permon hotel sitno vyhne
Ja odporúčam Hotel Ski & Wellness Residence Družba Jasná.
https://www.druzbahotel.sk
@martina_se to odporucam aj ja vyborny hotel a mavaju aj animacie pre deti,vyborna strava a sluzby
@mtdk odporúčam Hubert Tatranská Polianka ,koníky, zoo, wellness,kúpeľ, káva ,strava ubytko super ,na recepcii živé zajačiky, obrovská herňa pre deti detské kino
Permon Podbanske
Permon Podbanske - priroda a wellness https://www.podbanskeresort.sk
Druzba v Jasnej - príroda, wellness, animácie a program pre deti www.druzbahotel.sk
Sorea Trigan, Titris v Tatrach.