Dovolenka na Slovensku s 10 mesačným dieťaťom

nastasja25
8. jún 2012

ahojte,poradte nejaké tipy na dobrú letnú dovolenku s dieťatkom,v lete bude mať 10-11mesiacov

joni
24. jún 2012

toto by aj mna zaujimalo...ja som rozmyslala nad nejakym aquaparkom s termalnou vodou, kde by sa dalo byvat priamo v arealy najlepsie...alebo vas napada aj nieco ine? my by sme chceli ist koncom augusta

modrofuzik11
24. jún 2012

vyskusajte hotel permon. je to tam pre deti perfektne a velmi dobre varia. je to v tatrach, cize aj prechadzky v prirode su ok🙂

sland
26. jún 2012

my už tretí krát ideme na Oravu 🙂 a vždy máme so sebou aj najmladšie dieťa vo veku cca 10- 12 mes. /deti máme 4 kúsky 🙂 / vždy je tam kde zájsť- Podzámok, Zuberec je super a Oravice sú pre deti báječné... cez ubytovanie na Orave nájdeš parádne bývanie na súkromí alebo penzión - za skvelú cenu - a naozaj skvelá dovolenka...

zuzanka155
28. jún 2012

aj my sme boli v permone s 10mesačnou a paráda, úžasný bazénik s detskými atrakciami, bomba strava, vymakaný detský kútik, všade prebaľovacie pulty, v reštaurácii detské stoličky, všetci milí, ústretoví, postieľka na požiadanie... fakt úroveň🙂 moju malú skoro všetko rýchlo nudí, no tu sa prebavila, len si kúpte to koleso s "plienkou" , tou časťou čo prestrčíš nožičky , aby dieťa nevykĺzlo, ja som malú do toho vložila v bazéniku a nachodila kilometre🙂 úplne bola vo vytržení, ked zbadala koleso, tak sa tešila🙂 vodu pre detičky menia každú chvíľku🙂