Dovolenka na Slovensku - rodina s 5 a 10 ročným dieťaťom

mena1711
3. júl 2021

Ahojte
Poprosím Vás odporúčate aký hotel pre rodinu s deťmi 5 a 10 rokov. Hotel v Tatrách, Liptov, Bojnice..už keď pôjdeme do hotela nech ma aj bazén nech nemusíme preplácať vstupné na kúpaliská..a ešte využívate nejaké zľavy ? Alebo na akej stránke treba sledovať niečo v zľave za dobrú cenu..

selu11
3. júl 2021

Ahoj, my sme si nedávno rezervovali pobyt cez zľavomat, majú veľa zaujímavých ponúk. Našli sme si presne to čo nám vyhovuje, wellness, bazén, detské ihrisko a najmä možnosť jazdy na koňoch 😉

nika82
3. júl 2021

hotel Atrium Smokovec

tara42
3. júl 2021

Hotel Hubert, Gerlachov. Bazen, detsky kutik, wellnes, sauna, minizoo, koniky, zvierata. Nebola som tam este ale velmi sa mi pozdava.

sandrika1986
3. júl 2021

Hotel Avena - Liptovsky Jan

didi2102
3. júl 2021

@tara42 my bývame blízko hubertu,síce v bazénoch sme nikdy neboli ale bežné chodíme na ich ihrisko a len sa prejsť ku tým zvieratám , máte blízko na Štrbské a celkovo sme v Tatrách ... Hotel átrium a bellevue v smokovci, to ste ako keby na druhej strane od toho hubertu ale máte blízko , všade sú bazény
Plus napr veľa ľudí chváli permon ale tam okolie za mňa keď nieste turistické typy nič moc a nič tam nieje nemáte blízko Štrbské a ste na polceste na celý Liptov ....
My sme tento rok boli na šírave a luxus ,boli sme v 4* hoteli ktorý patrí pod aquapark,mali sme neobmedzený vstup do aquaparku,polpenziou,luxusné izby,klíma ... Každý večer prechádzka pri vode,kolotoče a stánky,hudba ,keďže sme boli mimo sezónu maslo ľudí a celkovo oveľa.menej ako u nás v Tatra h a na liptove

sandrika1986
3. júl 2021

@didi2102 : Ahoj, v akom hoteli ste boli na Zemplinskej Sirave ?

didi2102
3. júl 2021

@sandrika1986 boli sme v tomto a ozaj ani sme okolie nepochodili lebo sme mali stále čo robiť,aj na lodi výletnej sme boli,my sme šli cez ich stránku na taký pobytovt balíček 2+2deti

dominika087
3. júl 2021

@mena1711 Aj ja môžem odporučiť hotel Hubert v Tatrách. Veľké detské ihrisko, mini zoo pri hoteli, detský kútik v hoteli, vonkajší aj vnútorný bazén, jazda na koníkovi, sauna, ... a všade je blízko 😉

didi2102
3. júl 2021

@didi2102 k tomu hubertu by som len doplnila že je super no treba si uvedomiť že nieje kde sa prechádzať je to mimo obce,všade treba ísť na autom a peso jedine po kľukatej ceste buď smerom dole do gerlachova čo je mini dedina s ničím alebo Hágy smerom hore čo je dosť ďaleko na pešo a tiež tam vlastne nič nieje , a opravujem že z permonuje blízko na Štrbské

mucuinka
3. júl 2021

@mena1711 pozri si pobyty cez Satur. Minuly rok sme boli s nimi v Jasnej, X bionicku a aj v Gothali. Tento rok ideme aj do Grandhotela v Tatrach. Super ceny vsetko, velmi vysoka kvalita sluzieb, animatori, vyborna poloha, vsade wellnes a lanovky v cene. Naozaj si myslim, ze budete spokojni

janage
3. júl 2021

Družba v Jasnej