Ahojte
Poprosím Vás odporúčate aký hotel pre rodinu s deťmi 5 a 10 rokov. Hotel v Tatrách, Liptov, Bojnice..už keď pôjdeme do hotela nech ma aj bazén nech nemusíme preplácať vstupné na kúpaliská..a ešte využívate nejaké zľavy ? Alebo na akej stránke treba sledovať niečo v zľave za dobrú cenu..
hotel Atrium Smokovec
Hotel Hubert, Gerlachov. Bazen, detsky kutik, wellnes, sauna, minizoo, koniky, zvierata. Nebola som tam este ale velmi sa mi pozdava.
Hotel Avena - Liptovsky Jan
@tara42 my bývame blízko hubertu,síce v bazénoch sme nikdy neboli ale bežné chodíme na ich ihrisko a len sa prejsť ku tým zvieratám , máte blízko na Štrbské a celkovo sme v Tatrách ... Hotel átrium a bellevue v smokovci, to ste ako keby na druhej strane od toho hubertu ale máte blízko , všade sú bazény
Plus napr veľa ľudí chváli permon ale tam okolie za mňa keď nieste turistické typy nič moc a nič tam nieje nemáte blízko Štrbské a ste na polceste na celý Liptov ....
My sme tento rok boli na šírave a luxus ,boli sme v 4* hoteli ktorý patrí pod aquapark,mali sme neobmedzený vstup do aquaparku,polpenziou,luxusné izby,klíma ... Každý večer prechádzka pri vode,kolotoče a stánky,hudba ,keďže sme boli mimo sezónu maslo ľudí a celkovo oveľa.menej ako u nás v Tatra h a na liptove
@didi2102 : Ahoj, v akom hoteli ste boli na Zemplinskej Sirave ?
@sandrika1986 boli sme v tomto a ozaj ani sme okolie nepochodili lebo sme mali stále čo robiť,aj na lodi výletnej sme boli,my sme šli cez ich stránku na taký pobytovt balíček 2+2deti
@mena1711 Aj ja môžem odporučiť hotel Hubert v Tatrách. Veľké detské ihrisko, mini zoo pri hoteli, detský kútik v hoteli, vonkajší aj vnútorný bazén, jazda na koníkovi, sauna, ... a všade je blízko 😉
@didi2102 k tomu hubertu by som len doplnila že je super no treba si uvedomiť že nieje kde sa prechádzať je to mimo obce,všade treba ísť na autom a peso jedine po kľukatej ceste buď smerom dole do gerlachova čo je mini dedina s ničím alebo Hágy smerom hore čo je dosť ďaleko na pešo a tiež tam vlastne nič nieje , a opravujem že z permonuje blízko na Štrbské
@mena1711 pozri si pobyty cez Satur. Minuly rok sme boli s nimi v Jasnej, X bionicku a aj v Gothali. Tento rok ideme aj do Grandhotela v Tatrach. Super ceny vsetko, velmi vysoka kvalita sluzieb, animatori, vyborna poloha, vsade wellnes a lanovky v cene. Naozaj si myslim, ze budete spokojni
Družba v Jasnej
Ahoj, my sme si nedávno rezervovali pobyt cez zľavomat, majú veľa zaujímavých ponúk. Našli sme si presne to čo nám vyhovuje, wellness, bazén, detské ihrisko a najmä možnosť jazdy na koňoch 😉