Ahojte, za 2 tyzdne ideme na dovolenku do Tatr. Lomnice, teda vramci SR. Zaujima ma, ci ked sa budem chciet ist niekam najest, pytaju testy. Prip. na kupalisku. Konkretne ideme do hotela Lesana, tak ak tam niekto v poslednom case bol, ci pytaju testy pri ubytovani. Samozrejme si tam budem aj pre istotu volat, ale skorsia informacia ma potesi😉Dakujem
Ono si treba asi priamo danu prevadzku preverit, my sme sa vratili pred par dnami zo zapadnych tatier, v akvaparku v Oraviciach pytali 24h antigen test,alebo 72h pcr ci zaockovanie, tak sme sa na to vykaslali, vo vedlajsom malom kupalisku bez testu. zrejme preto,ze su tam len vonkajsie bazeny. co sa tyka restauracii, boli sme len v takych kde su terasy a da sa byt bez ruska.
...ja som sa teraz vratila z kupelov, ziadne testy ani potvrdenia ani pred nastupom, cely wellness bez potvrdeni, bez testov, e tiez. Celkovo vsade kopec ludi, restiky tiez dost preplnene aspon tie vychyrene, ziadne ruska nikde. Ani v obchodikoch, vsade kazdy bez rusok, kazdy je rad ze ma hosti, ze ma trzby, ruska nik neriesi. Az som zly pocit mala ze v ramci krajiny zijeme absolutne bez akychkolvek opatreni ... a hoc aj na strankach niektorych termalov bolo vstup len s testom alebo len ockovani, v skutocnosti to nekontroloval nik.
V hoteli patria pytali test na recepcii pri checkine
My sme boli na dovolenke vo wellness hoteli, nepýtali žiadne testy, normálne všetko fungovalo - reštaurácia, bazény, sauny, nič sme nepotrebovali, testy ani rúška.
@queen_mary od nás nepýtali. Minulý týždeň sme sa odtiaľ vrátili. To je čerstvá info?
@kkovacovak my sme boli zaciatkom juna este. Vtedy teda pytali.
@queen_mary aha tak teraz by už pýtať nemali. Teda aspoň od nás to nikto nechcel ani do wellnessu
My sme aktualne v Tatr. Lomnici, chodime po Tatrach, jaskyne, lanovky, hotel. bazen, hrady, restiky, nikde nikto nic nepyta, nekontroluje..
Nie, nikde nepýtajú testy (čo sa takýchto služieb týka, ja som napr. bola teraz v kine), odkedy sa za testy platí, kto by to potom aj platil, len aby mohol napr. do kina, na kúpalisko...? čo som pozerala, tak ani jaskyne nemajú už napísané testy (to by sa riadne všetko predražilo, keby ide celá rodina, že lístky aj testy)