Dovolenka na Slovensku - adult friendly hotel

vanessa0311
28. jún 2021

Ahojte prosím poraďte hotel s ktorým ste boli spokojné. Najlepšie aby bol adult friendly a aspoň raňajky v cene. Taktiež bolo by dobré keby po blízko bolo kúpalisko alebo priamo v hoteli. Cena Max 100€ na noc pre osobu a na lokalite nezáleží, celé Slovensko. Alebo s akým aquaparkom ste boli spokojné? A už podľa toho si nájdem hotel. V Tatralandii sa mi vôbec nepáčilo. Ďakujem 🙂

marsmykkok
28. jún 2021

No tu sa pripnem. Všetko robia skôr children friendlly ale nejaké adult only chýbajú

liz_lemon
28. jún 2021

Tri studničky

anonym0001
28. jún 2021

@vanessa0311 akoze aquaparky sa robia primarne pre deti... ak chces adult friendly, tak chod do kupelov (vek. priemer nad 50).

vanessa0311
autor
28. jún 2021

@marsmykkok adult only žiaľ na Slovensku nesú kvôli diskriminácii nedospelych hostí kvôli veku. 🙄 Ale hádam mohlo by sa niečo adult friendly nájsť.. nemám nič kvôli deťom mám ich rada len nechcem plačúce deti okolo uchu. A tiež nechcem ísť ku seniorom. Škoda že na Slovensku není taká stredná cesta.

vanessa0311
autor
28. jún 2021

@anonym0001 viem že aquaparky sú pre všetky vekové kategórie. Hlavné hotel som hľadal adult friendly.a tiež nesom senior aby som sa pri babke a dedovi sedela.

janai1
28. jún 2021

@vanessa0311 no na slovensku niektorý hotelieri nepochopili koncept Adult friendly... Označia sa tak a zároveň sa označia ako hotel pre rodiny 🤦‍♀️ takže Slovensko klasika, milión rokov za opicami...

Hotel Zochova Chata alebo Hotel Lesná sú naozaj adult friendly 👌 je šanca, že tam stretnete aj rodinu s deckami (skrz naše mimo zákony) ale ta je minimálna

liusa82
28. jún 2021

Npíšem na rovinu nech ma tu aj zožeru
Veru aj ja by som niečo také uvítala kde nebudu vrieskať decká.No čo je na tom aj dospelák si chce oddýchnuť od takého detského hluku.Zvlášť ked si za to zaplatí

vanessa0311
autor
28. jún 2021

@janai1 áno tu lesnú som pozerala krásne tam vyzerá
Ďakujem za typ pozriem si ich. 🙂

marsmykkok
28. jún 2021

@vanessa0311 no veru, načo mi je bazén keď si aj tak nemôžem zaplávať, lebo plno deciek čo nedávajú pozor aj s nafukovackami čo záberu polku bazéna. Vreskot a plač pri jedle a tak. Škoda že na tento segment nejako sa zabúda, všetci chcú len prilákať rodiny s deťmi a takí čo sú ešte bezdetni alebo už majú odrastene deti nemajú kam ísť.

vanessa0311
autor
28. jún 2021

@liusa82 bála som sa totu dať že budú na mňa útočiť ako si to dovolim povedať. asi diskriminujem 🙄😂 radšej si príplatim a nemám plačúce deti okolo seba a nikto nespliecha vodou každých 5 sekúnd. Každému niečo iné vyhovuje

vanessa0311
autor
28. jún 2021

@marsmykkok nikdy som sa tým nezaoberala až teraz že idem pozrieť adult only hoteli. A nesú 😂 myslím že veľa ľudí by bolo vďační.

ivkazba
28. jún 2021

@vanessa0311 Aphrodite v Rajeckých. Nie je to síce vyslovene adult friendly, ale v tých kúpeľoch není nič pre deti, takže tých detí tam je ozaj veľmi málinko. My tam chodíme veľmi radi. Tiež nemám rada ten hluk, špliechanie, proste mám rada relax. A áno, aj spomínanú Zochovu chatu odporúčam.

vanessa0311
autor
28. jún 2021

@ivkazba super ďakujem 🙂 pozriem si to

liusa82
28. jún 2021

@vanessa0311 Mne to nevadí že by sa do mňa pustili ja som už imúnna😀 nebolo by to prvý raz a určite ani posledný.Ked ja som taká čo na srdci to aj na jazyku.A ako si kto zobere je už jeho problém ved toto je diskusia a názory bývajú rôzne🙂

oblecenie99
28. jún 2021

@vanessa0311 Viem, že otázka je o Slovensku, my sme kedysi tiež hľadali, ale žiaľ nenašli... Viem len o Maďarsku, konkrétne v Eger je to Imola hotel Platan, s wellnesom plus hotel je priamo na kúpalisku, čiže tam mate vstup na kupko v cene... A hotelový wellnes je samozrejme iba pre hotelových hostí. 100 percentne adult friendly, naši tam chodia vyslovene preto, lebo si chcú oddýchnuť.. Nie je to ale žiadny senior hotel, aj my sme tam chodili s mužom, kým sme boli len dvaja.

mpg
28. jún 2021

@vanessa0311 V hoteli Kultúra v Ružomberku niečo také zriaďovali, hovorila mi známa, čo tam pracuje, aj okolie Ružomberku je dosť zaujímavé.

vanessa0311
autor
28. jún 2021

@oblecenie99 možno aj za hranice by sme išli. Len keď stále sa dačo mení s výnimkami. Ale možno hranice ešte nezatvoria 😊

dollyzv
28. jún 2021

@vanessa0311 teraz som čítala na FB skúsenosti ľudí,tak že na pobyt v Maďarsku(hotel,kúpaliska atď) musí byť človek zaočkovany..vraj v noci vyhodili nejakú rodinu s malým babom z hotela lebo ich niekto bonzol 🤦

topas103
28. jún 2021

Hotel Lesna Stara Lesna😉

jankapepe
28. jún 2021

@vanessa0311 kúpele. Len neviem či to už pre teba nebude zas moc old-friendly

biggi014
28. jún 2021

toto zrovna na m§a vyskočilo v zlavomate https://www.zlavomat.sk/akcia/746972-adult-frie...

hipuska
28. jún 2021

Ja to tiež napíšem na rovinu. Tiež by som také dačo privitala. Dovolenku na týždeň bez deti, aj bez tých mojich. A plne autorku chápem, že také dačo hľadá
@liusa82

janci05
28. jún 2021
number19
28. jún 2021

Hotel Kaskady pri Zvolene (Sliac) mi pride relativne kultivovany.

oblecenie99
28. jún 2021

@dollyzv od utorka už nie. Vraj je ze to tiež idú rušiť

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danieladeley
28. jún 2021

Zeny, adult friendly hotel asi na svk ani nevyhlada, ale skusila by som pod bussiness hotelmi alebo kongresovymi hotelmi, tam nie su vacsinou deti a vekovy priemer neni tiez ziadna geriatria. Navyse v dobrom bussiness hoteli maju deti vyslovene zakazany vstup do wellnessu.

oblecenie99
28. jún 2021

@danieladeley No to môže byť pasca lebo niektoré sa tak prezentujú že mega Business a konferencie, na druhej strane zároveň aj romantika pre dvoch s wellness a samozrejme aj rodinné... Napr. taky Partizán na Táloch, ináč úžasný hotel, ale keď sa tam jeden vikend stretnú ti, co sú cez deň na konferencii a večer si chcú poriadne užiť voľný vikend, hulakanie aj na izbe do rána bieleho, po romantike tuziace dvojice a do toho mladé rodinky s malými deťmi ci rovno s bábätkami,no neviem... 😄

Celkovo takéto služby, že len pre dospelých, u nás chýbajú, žiaľ. Moji rodicia si už chcu na dovolenke oddýchnuť, nie sú ešte kategória senior, že kúpele a tak, ale tak povedzme si na rovinu, vadí im, keď za svoje ťažké prachy si môžu užiť vyrivku s deťmi, ktoré im skáču na hlavu.. Preto vychvaluju ten hotel v HU. ale kvôli corone neboli ani minulý rok a nechystajú sa ani teraz.

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vanessa0311
autor
29. jún 2021

@hettinka dobré vedieť. Tiež nechcem úplne nahá tam chodiť, myselela som že dávajú tie také plachty bavlnené. To je dobrý nápad, vyčleniť jednu časť hotela pre dospelých. Myslím že veľa ľudí by to ocenilo a bolo vďační za takúto možnosť. Snáď raz sa dočkáme 😂

elenajezova
29. jún 2021

@dollyzv áno, to som aj ja počula. Ze v Maďarsku nechcú ubytovať neočkovaných ľudí.