Ahojte,
Viete mi, prosím, poradiť ubytovanie so psíkom na SK? Máme yorkshira (1 rok). Malo by to byť miesto dostupné vlakom, príp. autobusom a tiež niekde, kde by sme mohli ísť na ľahkú turistiku aj s ním. Najlepšie ak máte nejaké osobné skúsenosti. Hľadala som už, no zatiaľ som nič vhodné nenašla, preto rady typu hľadaj cez Google nepotrebujem ;) . Vďaka za pomoc.
@jankanelka hotel Fis alebo Sorea Trigan na Strbskom Plese
Ak si pozries ubytko na airbnb.com, je tam mozne filtrovanie aj podla "domaci milackovia povoleni"- je to ubytko na sukromi, my uz ani inak necestujeme a nebyvane, ci v zahranici, ci na SK. Vacsinou su to krajsie ubytka ako hotel. Niekedy cely objekt k dispozicii, niekedy len izba, podla toho, pre kolko osob potrebujete.
My sme boli minuly rok s nasou yorkshirkou v hoteli Magnolia v Piestanoch, krasny hotel, aj mesto 😊🐶. Velmi sa nam pacilo. Je tam priplatok za psika pri ubytovani.
@jankanelka v tomto clanku su odporucania na hotely, kde mozes stravit dovolenku so psom. Su tu aj sk hotely https://www.tui-reisecenter.sk/blog/dovolenka-s...
trencianske teplice, hotel sonata..pekne prostredie - cast mesta s kaviarnami, prijemne utulne prostredie..krasny velky park a okolo velikansky lesopark..nas pes sa vybehal..nam sa pacilo..spokojnost velka