ahojte maminky,prosim vas o nazor na sardiniu alebo aj skusenosti potesia🙂zvazujeme ze pojdeme s 3 rocnou dcerkou v auguste. naozaj su tam take pekne plaze s bielym pieskom ako v cestovkach uvadzaju? nechysta sa nahodou niekto z vas konkretne do hotela calaserena s hydrotourom? dakujem pekne
Vrelo odporucam 🙂 aj s malinkym babatkom plaz La Pelosa - uzasna. Jemny biely nevyrivy piesok. Je to severo zapadna cast Sardinie, Stintino. Konkretne sme boli v hoteli Cala Rosa - rovnako odporucam. Preco to riesite cez cestovky? Ved kupte letenky, transfer zabukujete este z domu rovnako ako hotel a este aj nieco usetrite. Sadrinia je drahsia v porovnani so stredomorskymi destinaciami, ale vratime sa tam radi kedykolvek.
my sme tiez boli na La Pelose, byvali sme v Stintine a hotel sme si zabukovali cez net
Ahojte. veľmi sa teším, že sa tu otvorila táto téma-Sardínia. Nám sa nečakane naskytlo voľno v júni na dovolenku a strašne ma taktiež láka Sardínia. Tiež plánujeme ísť s dcérkou takmer 3 roky najmä kvôli ekzému a zdr. problémom. No musíme rýchlo niečo vymyslieť, lebo to je už za pár týždňov...Maminky, čo ste tu písali, že ste boli na vlastnú päsť, napíšte , ak môžete, podrobnejšie skúsenosti a informácie. Najdôveryhodnejšie sú pre mňa skúsenosti iných, lebo tých info na nete je toľko...neviem, čomu sa dá veriť a cez CK- neskutočne predražené. Ako ste si zajednali auto - cez net alebo až na mieste. A bol niekto aj v súkromných apartmánoch?...je to reálne na Sardínii si sami variť,...ako sú tam vybavené obchody? alebo nemám špekulovať a skúsiť hotel so stravou?
Predpokladám, že keď ste boli v Stintine, leteli ste z Ba do Alghera. Ako ste išli z letiska na hotel?NA akých plážach ste boli?
Viem, že to je veľa otázok, ak máte čas mi odpovedať, budem vďačná...dík
už sa mi nikto neozve?
už sa nikto neozve?
no nejako sa mi to zduplovalo 🙂
@lubako
@luciana157 je tu viac tem, kde sa pise o dovolenke na Sardinii. Konkretne v tej to som popisala nieco viac o nasej dovolenke na Sardinii (nesli sme ziadnou CK - vsetko sme si vybavovali sami)
https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/ako-sa-letecky-dostat-na-sardiniu/
ahoj Lubako, tak odpovede na tvoje otazky, ak uz nie je neskoro, ale nebola som na nete: auto si urcite zajednajte az na mieste, my sme si zajednali cez net, ale prisli sme o prachy, pretoze sme nemali embosovanu platobnu kartu a auto nam nechceli dat. Tak sme si priamo na letisku nasli pozicovnu, kde nam dali auto aj bez tejto karty. Mali aj autosedacku pre maleho. Byvali sme v hoteli Silvestrino, kde sme mali cisto len ubytko, bez penzie a bez kuchynky. Restauracie su drahe, pretoze v Taliansku sa plati koperto - povinne sprepitne, 4 eura za kazdym, plus nejake predjedlo a hlavne jedlo. Zalezi od toho, ci si chcete vychutnat speciality. My sme si dali asi trikrat obed priamo v restauracii v nasom hoteli, varili skutocne vyborne, ale draho. Bola tam totiz najvychyrenejsia restika v Stintine. Ked pojdeme este na Sardiniu, planujeme si zajednat apartman aj s kuchynkou. Neviem ci su take v Stintine, nezistovali sme, ale v inych mesteckach urcite su, dokonca sa daju prenajat aj cele domceky, v lepsej cene ako sme my mali izbu v hoteli.
Obchody su vybavene skvele, najdete tam vsetky mozne druhy cestovin, omacok, syrov, susenych suniek, aj presnidavok pre male deti, tak isto aj ovocie a zeleninu. Urcite chodievajte na pizzu, ta je tam skvela a miestna zmrzlina -paraaada.
Navstivili sme vela plazi: La Peloza - tam je plytka voda niekolko metrov od brehu, idealne pre male deti. Dalej sme boli na Lampianu, Ezzi Mannu a chodili sme aj dalej, len uz si nepamatam tie nazvy. Musela by som sa spytat manzela.
Leteli sme z BA do Alghera. Boli sme na dva cele tyzdne a skutocne sme si to tam uzili.
ja som bola cca pre 8 rokmi na sardinii je tam nadherne krasne plaze a krasny oroseisky zaliv, ceny boli hrozne v restikach a aj 1kg melona satlo vtedy 1€ co bolo cca 41 sk, ale bola to krasna dovolenka ,teraz mi prisiel letak ze maju aj firo v ponuke oroseisky zaliv a AI. uvidim ci tam toho roku aj nepojdeme..plaze kde sme a dostali iba lodou ,krasne nieco
@luciana157
@lubako
Boli ste niekto v oblasti Arborea v "hotelový komplex Horse Country Resort & Spa" cez Koala tours?
článoček na tému, ak máte chuť.. http://www.dovolenka-pri-mori.sk/sardinia-perfektna-dovolenka-v-taliansku-na-vsetky-sposoby/
Ahojte, chcem sa spytat tych co boli v Stintine- je to vacsie mesto alebo male mestecko? a je tam promenada popri plazi? a co sa tyka zabavy pre deti, je tam dost moznosti? napriklad nejaky zabavny park alebo tak? lebo strasne ma laka ta krasna plaz len sa bojim aby sme sa tam nenudili... a ak poznate este ine miesto na sardinii kde je toto vsetko- cista pieskova plaz, trochu ruchu na promenade a nejake atrakcie pre deticky, prosim dajte mi vediet.. dakujem 🙂 a este jedna vec: vraj v auguste je to tam dost preludnene, je to pravda?
dobrý večer,ak by ste chceli, obratte sa na mna, mam cestovnu agenturu, pomožem,poradim,vybavim a maminky z konika maju zlavu 🙂
elena
www.aztravel.sk
ahojte...baby tak my ideme do alghera...a odtial isola rossa...nebol niekto ?? ako je to s ich dopravou ?? da sa, ci cista katastrofa ? lepsie je pozicat si auto ?? idem sama s detmi a rodicmi :D tak dufam, ze sa tam nestratime 🙂
@chavierka s týmto hotelom máme pozitívne skúsenosti. Min. rok sme tam mali 3 rodiny s malými detičkami. Všetko bolo v poriadku, dovolenka sa im veľmi páčila. Dokonca personál hotela bol taký ústretový že aj mimo All Inclusive služieb zohriali pre malého mlieko, spravili kakao atď. Je pravdou že je trocha ďalej od mora.
Ahojte, viete mi povedat, ake let.spolocnosti lietaju z Ba na Sardiniu?
Máte skúsenosti s dopravou na pláže Le Bombarde alebo Maria Pia Beach v blízkosti Alghera BEZ AUTA? Je tam nejaký autobus alebo také niečo prípadne nejaká MHDčka prípadne vodné taxíky ako napr. v Grécku? Absolvovali ste niekto nejaké výlety, napr. do Neptune´s Caves alebo výlety loďou po okolí z Alghera? Ďakujem za info!
my ideme.uz v pondelok,,,,.mam rezerve auto....len..emma kredit kart,ale.i a embosovanu..dufam,ze to.nebude.nejaky.belku problem,lebo inak ma klepne..ak.ostanem.visiet s detmi na.letisku....mam uz aj.nejake.naplanlvane.vylety..ale.vsetko zavisi fakt.od toho auta...tak.potom.dam svoju recenziu ;),
@dea Ahoj, ako sa Ti pacilo na sardinii?
ahojte....tak pred tyzdnom sme sa vratili,nestihla som.este napisat...ale tak my sme.boli.maximalne.spokojni.! more nadherne,vsade krasna priroda
vsade cisto,na.cestach kazdu chvilu odpocivadlo,soferovalo.sa.celkom.ok s pomocou navigacie ....buduce leto ideme.urcite opat ale uz minimalne na 3 tyzdne a dlhsie ...12 dni je malo... 😀 🙂
Krasna tema krasna sardinia. Tiez tam chceme v septembri. Ale xez cestovku. Preco? Ja som dovolenku na vlastnu past zacala planovat v januari, muz ze to skoro vsak cakajme. Teraz? Letenky dvojnasobne autopozicovba transfer tiez, ubytko detto :( mozno teda skoncime tito leto neviem kde a sardinia bude o rok ale pkanovat a objednavat sa bude po vianociach! 🙂
@dkethe ja som tiez vsetko v marci bookovala,okrem auta...auto az fakt na poslednu.chvilu a nebol tam.cenovy rozdiel...dokonca autosedacku mali podstatne lacnejsiu ako v marci....ale hotel a letenky urcite skor... teraz tiez uz budem.pozerat skor aak bude lepsia cena aku sme mali.teraz hned kupujem ;)
@dkethe Ja som bola v polke júna na Malorke a len koncom júna sme sa rozhodli, že ideme na Sardíniu v druhej polke júla (chodíme na dovolenky každý mesiac)...a v pohode úplne. Letenka bola kus drahšia ale vývoj cien leteniek poznám a proste v lete sú vždy takto... ubytko máme na pláži, auto nebookujeme. Augustovú dovču budeme bookovať zas až po návrate zo Sardínie podľa toho na čo bude chuť 🙂 Takže určite sa to dá aj mesiac alebo 3 týždne vopred s prehľadom, keď je človek zvyknutý a vie čo všetko treba zariadiť 🙂
ahoj maminka, my sme boli na Sardinii minuly rok koncom augusta, zaciatkom septembra s rocnym syncekom. Boli sme tam uz druhy krat a vrelo odporucam. Je to nadherny ostrov, plaze su krasne. My sme mali pozicane auto na cele dva tyzdne a chodievali sme na rozne plaze. Maly sa tam vyhral, aj na pieskovej plazi aj na kamienkovej. Isli sme na vlastnu past, takze co sa tyka hotela calaserene a hydrotouru, to neporadim.