Zdravim vie mi niekto poradit kde je najlepsie na divolenku na ciernu horu? Ideme s 2 detmi 9 a 3r. Tiez ci je lepsie autom trasa sk-madarsko-srbsko-cierna hora alebo sk-madarsko-bosna-cierma hora? Planujeme v cca strede cesty dat si 1-2 dni pauzu hlavne kvoli detom je to dost dlha cesta autom na jeden sup.. Dakujem
Chodťe cez chorvátsko a urobte si zastávku pri mori.
niekedy sa stoji na Srbskych, Cierna hora hraniciach aj 5 a viac hodin
@drzaopica fuuuha to si zazila?? Toto by som s detmi asi nedala 🤦♀️
@drzaopica realna skusenost? Tieto kelrajiny nemam pochodene netusim ako su tam dialnice ani co obnasaju hranicne prechody 🤷♀️
ano, dialnica nie je vsade.Popozeraj prispevky aj tu na MK ich bolo vela.Rataj s 20 hod.cestou.Krasne priroda,sluzby, more vyborne, ale spina stacilo raz.Jedine lietadlom
@autor My sme isli cez Bosnu, urobili sme si cestou tam poznavacku 3 dni Sarajevo a okolie, potom do Ciernej hory, cestou naspat opat zastavka v Bosne , chceli sme este navstivit Titov protiatomovy kryt ( mimochodom neskutocne nieco), samozrejme bolo potrebne prespatie v hoteli ( vybrali sme si mestecko Jablanica, muz tam chcel vidiet vojenske museum) , nie ze sme to iba absolvovali cestou.
Hranicne prechody, cesta, ubytovanie po hoteloch, ktore som vybrala vsetko v pohode. Da sa o ceste vela nacitat na diskusnych forach, pozriet trasu cesty, vytipovat si, kde sa zastavit, dobre si treba zvazit svoje moznosti a kolko zvladnete, premysliet si to a rozplanovat vopred. Bosnou je cesta krasna, nadherne hory, no treba tam ratat, ze ides pomalsie, je to unavnejsie ( uzsia cesta, serpentiny, no nic extra hrozne si zase nepredstavuj). Proste krasne...a ine😉 Pogoogli cestopisy, dozvies sa vsetko co potrebujes.
My ideme ciernu horu tak ze : letime z vienna do dubrovnika a odtial bus.
tych zastavok budete mat vela.Jedna trasa horsia nez druha.Nechodte cez Bosnu