Dobrý deň, prosím o radu. Máme možnosť ísť na dovolenku do Pointe D'Esny alebo do Flic En Flac.
Viem, že Flic je rušnejšie stredisko,ale v tom druhom je zase hotel za výhodnejšiu cenu ( Preskil Island resort )
Tak mám dilemu, čo vybrať,aby sme boli spokojní.
Poradim ti aby si si spisala preco tam chces ist, resp. co je pre teba na dovolenke dolezitejsie. Porovnaj si zakladne informacie - Je to vzdialenost od letiska ? (ak mas male dieta je lepsie necestovat viac ako hodinu...), vzdialenost od mora? ma hotel bazen ak by more nebolo zrovna ok ? Aky je pristup do mora ? - pozvolny, hlbsia voda, pristup cez cestu...Aka je strava ? (polpenia, plna penzia), da sa v blizkosti hotela najest v restauracii ? je tam blizko kam ist na vecernu prechadzku ? (nejake korzo, alebo bar), ak mas male dieta - je tam nejake ihrisko, kde sa moze zabavit pocas dna ? (samozrejme idealne mimo slnka), Je to skor rodinny maly hotel alebo chodis do izby vytahom a ma vela hosti ? Ak sa vam da a budete chciet - aka je tam moznost vyletov s delegatom ? Mas moznost navstevy lekara na izbe v pripade potreby alebo je blizko lekaren a aspon drobne potraviny ? - ked si takto porovnas oba hotely, tak si pozri, ktora moznost je pre teba lepsia aby si sa na dovolenke citila prijemnejsie a pohodlnejsie.