Dovolenka Maurícius

1. jan 2025

Dobrý deň, prosím o radu. Máme možnosť ísť na dovolenku do Pointe D'Esny alebo do Flic En Flac.
Viem, že Flic je rušnejšie stredisko,ale v tom druhom je zase hotel za výhodnejšiu cenu ( Preskil Island resort )
Tak mám dilemu, čo vybrať,aby sme boli spokojní.

zuzikak
1. jan 2025

Poradim ti aby si si spisala preco tam chces ist, resp. co je pre teba na dovolenke dolezitejsie. Porovnaj si zakladne informacie - Je to vzdialenost od letiska ? (ak mas male dieta je lepsie necestovat viac ako hodinu...), vzdialenost od mora? ma hotel bazen ak by more nebolo zrovna ok ? Aky je pristup do mora ? - pozvolny, hlbsia voda, pristup cez cestu...Aka je strava ? (polpenia, plna penzia), da sa v blizkosti hotela najest v restauracii ? je tam blizko kam ist na vecernu prechadzku ? (nejake korzo, alebo bar), ak mas male dieta - je tam nejake ihrisko, kde sa moze zabavit pocas dna ? (samozrejme idealne mimo slnka), Je to skor rodinny maly hotel alebo chodis do izby vytahom a ma vela hosti ? Ak sa vam da a budete chciet - aka je tam moznost vyletov s delegatom ? Mas moznost navstevy lekara na izbe v pripade potreby alebo je blizko lekaren a aspon drobne potraviny ? - ked si takto porovnas oba hotely, tak si pozri, ktora moznost je pre teba lepsia aby si sa na dovolenke citila prijemnejsie a pohodlnejsie.