Ahojte, začínam hľadať dovolenku a vyhliadla som si tento hotel. Má prosím niekto skúsenosť? Má to byť rodinna dovolenka takže 2 deti, 5 a 11 rokov. Len sa bojím oblasti magaluf, všade čítam že to je príliš rušne veľa ozratych anglicanov...no na druhej strane takto vybavený hotel hotový detský raj som na Mallorce nenašla. My máme radi rušne strediska kde sa sa ísť prejsť večer, na kolotoče, promenádu ale neviem či toto nebude moc...
Napr. Sme boli pred dvomi rokmi na slnečnom pobreží v centre v Bulharsku a veľmi nám to vyhovovalo tiež rušno ale žiadnych opitých som nevidela...
@michala11111 dobry den. V tesnej blizkosti tohto hotela sa nozaj nachadzaju bary. Je tam aj kusok dokonca vyhradena taka časť, menši areal kde vojdete a su iba bary a disko a reštauracie. Dovolim si povedať že tento hote je sam o sebe dosť hlučný. Celý deň je tam všade pustena nahlas hudba, aj na tom golfovom ihrisku, vsade. Vela mladych ľudí sa tiež ubytovava v tomto hotely.... ja by som si hladala nieco na hranici Palmanova/magaluf. Je tam stale ten ruch čo hladate ale nie az tak vela. Parky s detskymi ihriskami a nevrieska tam v noci az tolko vela lhdi vsade.
Magaluf je známy ako párty mesto (alkohol drogy všade).
Ak chceš rodinnú dovolenku vrelo odporúčam plaže ako Sa Coma alebo Cala Millor
To sú vyslovene pre rodiny s deťmi a aj hotely sú tomu prispôsobené tam (detské programy každý večer)
Ďakujem za názory, ešte to zvážim...len konkrétne tento hotel mi príde ako detský raj tobogany, lezenie v stromoch, množstvo atrakcií priamo v hoteli....vedel by mi niekto poradiť iný hotel s podobným vybavením?
@michala11111 no ja neviem. Ja som síce bola v magalufe pred 7 rokmi… no nebolo to miesto pre deti. Ako cez den super krasne plaze vsetko fajn… vecer popri plazi je promenada kde funguju restauracie… lenze vojst za hotel do mesta ktore nie je daleko od plaze je to zopar metrov to je samy strip klub a sporo odeté slecny ktore vas lakaju dnu.
Party zacinaju po 1:00 rano ale to neznamena ze mesto nezije uz skor lenze naozaj nechcete aby vas hluk tých ludi budil kazdu noc ked idu na party a ked idu rano z party. Kedze plaze v spanielsku nepatria hotelu tak tade moze chodit hocikto nemaju to ako uzavrety rezort..
Ja som mala vtedy 25 mne to nevadilo … ale s detmi by som tam nesla po tej skusenosti.
Sli sme smerom na zapadne pobrezie kde je to zivsie ako na vychod pobehali sme to autom a musim povedat ze aj tam boli nadherne miesta skuste Santa Ponca alebo Port dAndtrax. Nie su daleko od letiska