Dovolenka Maldivy - máj

conta22
12. dec 2020

Ahojte, prosím kto ste boli v máji na Maldivach aké ste mali počasie? Ďakujem 🤗🤗

marca12
12. dec 2020

Kamoska bola koncom aprila a mali krasne pocasie

andrejka1974
12. dec 2020

My sme boli na prelome aprila a maja a bolo tam uzasne pocasie radi by sme isli este raz skoda korony neda sa

conta22
autor
12. dec 2020

dakujem vám za odpovede 🙂

nataska123
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
banderaska29
12. mar 2021

@fidka79 a čo tak sa nestarať do iných ? Cestovanie do zahraničia nie je zakázané, tí, ktorí majú prostriedky a môžu si to dovoliť urobia najlepšie, keď sa odtiaľto zdekujú aspoň na mesiac - dva. ak sa sťažuješ, že ľudia cestujú do zahraničia, obráť sa na našich úžasných ministrov a premiéra, že to takto vymysleli 🙂

fidka79
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
conta22
autor
12. mar 2021

@fidka79 a čo tak nesúdiť predtým ako neviete? Príspevok som pisala v decembri a iba sa informovali o máji, dodržiavam opatrenia od začiatku bez jediného prehrešku robím výlučne HO, rodinu som nevidela ani neviem kedy, cusime doma . ...k tomu moja sestra je zdravotnícka ktorá pracuje a vypomáha kde sa da dokonca aj vo voľnom čase ako dobrovoľník takze takýto vás komentár si prosím odpuste nabudúce ak neviete 😉

banderaska29
12. mar 2021

@fidka79
Zaručujem Ti, že ľudia z rezortov, kde sú prísne bezpečnostné a hygienické kontroly, kontrolované odstupy a rúška, že sa nakazíš skôr na Slovensku. testujú Ťa pri príchode aj pri odchode, si väčšinou pri mori, na vzduchu.
moja kamarátka sa toľko chránila a chránila aj iných svojou zodpovednosťou, až sa nakazila doma od svojho brata, ktorý pracuje vo fabrike.

Choď do volkswagenu a tam skús povedať, nech nechodia do roboty. Tisíce ľudí po kope... Kaufland,Billa,Lidl - hlava na hlave, interiér klimatizovaný. to je v poriadku ?

radšej nech sa Ľudia zdekujú na dovolenku, vrátia sa psychicky oddychnutí a zavrú sa v karanténe- keby si to mohol dovoliť každý, bolo by menej samovrážd.