Ahojte prosím ako je to s hotelom Limak cyprus ? Počula som ze sa tam zvykne letieť v noci , máte skúsenosti? Máme w rocne dieta. Preto sa pýtam. Ako sa počítajú potom tie dni dovolenky ak je napríklad na 7 noci a 8 dní? Dakujem
My sme boli teraz v lete,leteli sme z Bratislavy o 17.30 a naspäť 22.30
Satur tam zvykne lietat vecer a naspat rovnako vecer ako pise lela1. My sme tam boli ked mal mladsi 2-3 roky, vacsinu cesty tam prespal, cestu spat vzdy prespal komplet celu, od nastupu do autobusu a zobudil sa az na letisku v BA.
My sme tento rok leteli 18,20 a spät 22,20 myslim
@anonymous87 a vy ste isli ktory den prosim ta?
@sylvie tak v stredu a naspat v nedelu
@anonymous87 dakujem za info
Bola som teraz v lete. 80% letov bolo tam vecer aj naspat vecer , ale 20% bolo tam vecer a naspat rano. Jedine last minute , ak chces vediet casy vopred. Inak je to vzdy risk. Ale zvycajne “ujde” 1 den, no niekedy aj 2
@gabriela_obzerova nevies prosim ta ci tych 20% bolo z BA alebo z Kosic?
@sylvie ja som letela z Ba, sledovala som lety odtialto. Aky dostane cestovka casovy slot, tak taky bude. Velmi to nevedia ovplyvnit
@miminka88 jedna je univerzalna. My sme vsak brali aj adapter. Kedze jedna sa nam zdala dost malo 🙂
@anonymous87 ahoj prosim ta a kolko trva transfer na hotel?
To, kedy sa leti zalezi od toho, aky slot sa ujde leteckej spolocnosti, ktoru si cestovka vyberie na prepravu. Teraz to este nikto nevie, kedy to bude. Prvy a posledny den je urceny na prepravu, mas to aj vo vseobecnych obchodnych podmienkach. Pri zajazde je uvedeny vzdy pocet noci, nie dni (resp. je to tak ze 8 dni/7 noci). A moze sa Ti stat, ze prvy den pojdes o 23,00 a posledny den o 4,00 rano. U nas si let v CK nevyberas, u rakuskych alebo nemeckych CK si ho vybrat mozes a podla toho zaplatis aj cenu zajazdu.