Ahojte prosím ako je to s hotelom Limak cyprus ? Počula som ze sa tam zvykne letieť v noci , máte skúsenosti? Máme w rocne dieta. Preto sa pýtam. Ako sa počítajú potom tie dni dovolenky ak je napríklad na 7 noci a 8 dní? Dakujem
My sme boli teraz v lete,leteli sme z Bratislavy o 17.30 a naspäť 22.30
Satur tam zvykne lietat vecer a naspat rovnako vecer ako pise lela1. My sme tam boli ked mal mladsi 2-3 roky, vacsinu cesty tam prespal, cestu spat vzdy prespal komplet celu, od nastupu do autobusu a zobudil sa az na letisku v BA.
My sme tento rok leteli 18,20 a spät 22,20 myslim
@anonymous87 a vy ste isli ktory den prosim ta?
@sylvie tak v stredu a naspat v nedelu
@anonymous87 dakujem za info
Bola som teraz v lete. 80% letov bolo tam vecer aj naspat vecer , ale 20% bolo tam vecer a naspat rano. Jedine last minute , ak chces vediet casy vopred. Inak je to vzdy risk. Ale zvycajne “ujde” 1 den, no niekedy aj 2
@gabriela_obzerova nevies prosim ta ci tych 20% bolo z BA alebo z Kosic?
@sylvie ja som letela z Ba, sledovala som lety odtialto. Aky dostane cestovka casovy slot, tak taky bude. Velmi to nevedia ovplyvnit
@miminka88 jedna je univerzalna. My sme vsak brali aj adapter. Kedze jedna sa nam zdala dost malo 🙂
To, kedy sa leti zalezi od toho, aky slot sa ujde leteckej spolocnosti, ktoru si cestovka vyberie na prepravu. Teraz to este nikto nevie, kedy to bude. Prvy a posledny den je urceny na prepravu, mas to aj vo vseobecnych obchodnych podmienkach. Pri zajazde je uvedeny vzdy pocet noci, nie dni (resp. je to tak ze 8 dni/7 noci). A moze sa Ti stat, ze prvy den pojdes o 23,00 a posledny den o 4,00 rano. U nas si let v CK nevyberas, u rakuskych alebo nemeckych CK si ho vybrat mozes a podla toho zaplatis aj cenu zajazdu.