Dovolenka - last minute

remog
29. jún 2022

Ahojte, dievčatá,
viete mi poradiť, kde (a či) ešte vôbec zoženiem dovolenku - Chorvátsko, sever, ubytovanie na súkromí s vlastnou stravou, termín 23.7-30.7. Pozerám hádam všetky dostupné stránky, no mám pocit, že všetko je vypredané. Je to vôbec možné?

beata110
29. jún 2022

@remog ja akurat pozeram tiez sever chorvatska ale na august. Tak som kukla aj tvoj termin na ostrove krk som nasla celkom v pohode

remog
autor
29. jún 2022

no, ja tiez nachádzam, ale ked tam napisem cez kontaktny formular, odpoved pride zakazdym, ze su plni... :/

beata110
29. jún 2022

@remog aha tak to neviem. Skus to zajtra obvolat

pauli89
29. jún 2022

@remog pozri cez Booking.com, tam hned vidis ci je volne ubytko alebo nie

belllinka
29. jún 2022

Nemas sancu, kamoska teraz ledva nasla na severe nejake 4 km od mora. Vsetko je vypredane

lilyianka
30. jún 2022

@remog ja som hľadala na Istrii 2 -3 týždne dozadu, síce prelom jul/ august a aj keď bolo volne kým mi odpísali už to bolo obsadené. Takisto Crikvenica, Selce... nakoniec som nasla,ale v Malinskej a teda,aj cenovo vyššie. Ale tiež posledná izba

lilyianka
30. jún 2022

@remog záleží aj aké máš nároky... my sme chceli kúsok od plaze a pri centre....

maajky
30. jún 2022

Skús pozrieť Umag,my sme boli minulý rok v Garden Palace Resort ,majú tam pekne ubytko blízko k moru,k centru mesta...

makica
30. jún 2022

@remog ja som zistovala cca pred tyzdnom terminy v apartmane v meste Krk, kde sme boli pred 3 rokmi. A zda sa mi, ze v tomto termine mali volny ap. Pozriem dnes mail a napisem ti spravu.

remog
autor
30. jún 2022

@makica ďakujem, zlatá si. Zatiaľ to vyzerá beznádejne, ach.. :/ netušila som,že bude az taký dopyt.. My sme vždy doteraz riešili last minuty a nikdy nebol problém niečo zohnať.. Zvláštna doba..

remog
autor
30. jún 2022

@lilyianka aj my sme chceli tak podobne.. Niečo peši dostupné na plaz aj do mesta. No ale začínam to vidieť čierne..

bambi2121
1. júl 2022

@remog my ked sme chceli mat iste u ytko,objednavali sme ho uz vo februari

marca12
1. júl 2022

@bambi2121 nikdy nebol problem najst ubytovanie. Neviem,cim to je,ci skrachovalo vela ubytovani pocas korony alebo je taky pretlak. Zvykneme chodit na sever talianska a tam tiez nikdy nebol problem,teraz uz neviem najst nic vhodne.

nana123
1. júl 2022

@remog skus turancar jedno ci dve sim tam ešte videla. A áno všetko vypredané my sme tiež poslednú izbu vzali dá grecka na august...

domibed
4. júl 2022

Pozri si apartmány cez aribnb ;) určite najdes

jancazvalova
4. júl 2022

@domibed akurat ma to napadlo