Dovolenka - kufre

emqfashion
5. jún 2023

mamicky,
nejaky typ na cenovo vyhodne kufre ale zaroven aj kvalitne? zatial som nic nehladala, no je uz najvyssi cas kupit avsak ja este stale neviem, dcere (13r.) by stacil mensi, synovi (16r.) urcite tiez, a mne taky nejaky stredny.
samozrejme ratam s tym, ze to nebude najlacnejsie, ale ked uz do niecoho investovat, tak aby sa aj oplatilo.
dakujem vam vopred rady

princess59
5. jún 2023

@emqfashion my sme kupovali obyčajne plastové z Tesca, majú 4 kolieska, ľahko sa ovládajú, precestovali s nami už kus sveta, majú asi 8 rokov a stále sú fit. Pre mňa nie je kufor položka do ktorej sa oplatí investovať lebo na tých letiskách to hádžu hlava nehlava

laurita285
5. jún 2023

najlepší pomer cena/výkon je american tourister

azzflo
5. jún 2023

Presne ako hovori @princess59 do kufru sa neoplati investovat, je to spotrebny tovar. Aj drahy kufor vam mozu pokazit hned pri prvom lete. My lietame velmi vela a kufre kupujem uz len v primark a tesco, carrefour, fakt je to uplne jedno.
Skor si daj pozor na rozmery aby ste ich mohli vyuzit aj ako prirucnu batozinu s low cost aerolinkami ked budete potrebovat (vacsinou predpisane rozmery 55 x 40 x 20cm vratane koliecok - hlavne tych 20cm byva problem pri mnohych kufroch).

zuzanaa239
5. jún 2023

Aj my sme teraz objednali American tourister, pomer ceny q kvality bol naj a ja som chcela, aby nám vydržali zopár rokov.

kiwi3
5. jún 2023

tiez mam american tourister, lacnejsia odnos samsonite, ale tiez dost kvalitna. akurat ho idem zase poriadne znicit, tak som zvedava, ako dlho este vydrzi.

marca12
5. jún 2023

Pokial necestujes casto,neoplati sa investovat do kufrov. Kufre v dobrej cene maju aj v kiku,tedi,tescu,kauflande.

sense
5. jún 2023

Kufor nie je pre mňa niečo do čoho sa oplatí investovať viac peňazí, dôvody tu boli spomenuté. A za mňa radšej stvorkoleiskove ako 2jkolieskove. Na 3-4dnove výlety stačí sk malý v rozmeroch príručnej batožiny. Keď šla dcéra na týždeň na lyžiarsky tak brala 65cm a zmestila tam všetko inkl obliecka

tiezjedna
5. jún 2023

máme Samsonity a Carltony a sú v pohode už niekoľko rokov, hoci každý rok dostávajú ťažko na prdel na letiskách👍 Hlavne ten Carlton prekvapil, prelietal so mnou za 17 rokov obrovský kus sveta a stále drží. Až sa divím😂 Decká nemajú kufre, ale batohy Kipling, tie sú tiež držáky a navyše s pekným dizajnom.

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
laurita285
5. jún 2023

@marca12 inak to je najväčší blud aký som v živote počula, že ak cestuješ často tak sa ti to neoplatí. Práve vtedy sa ti to platí. Keď ti kufor rozjebú na letisku tak ti ho preplatia, takže no stress a keď sa ti pokazí koliečko po ceste na hotel tak ťa môže poraziť.

Ja som tak v singapure v ultra teple drela kufor, ktorému sa zadrelo koliečko 2km pešo... poviem ti veľmi som bola nadšená z tej dvadsať euričkovej kúpy

danica2711
5. jún 2023

za mňa jednoznačne Samsonite, mám 2 25-ročné, precestovali strašne veľa, sú síce sem-tam trošku odreté, ale inak bezchybné, počítam, že ešte veľ rokov dajú

amelie2017
5. jún 2023

Ja som si na vysku pred 15 rokmi kupila kufor David Jones. Kazdy tyzden so mnou cestov vlakom, kazde leto letecky, po vyske aj 4 lety do roka, posledn roky si ho brava mamina aj sestra. Stale je ako novy. Jedno koliesko strajkovalo, opravilo sa a frci dalej roky.

marca12
5. jún 2023

@laurita285 ja som pisala,ak necestuje casto. Kupovat kufor za 300€,ak ides raz,dvakrat do roka na docolenku su ozaj vyhodene peniaze. Mam obycajny za 60€ a precestoval uz dost a ziadnu ujmu neutrpel

bucko555
5. jún 2023

Ja mám kufor od xinanca vtedy stal 20 euro mám ho už 13 rokov a každý rok ide so mnou na dovolenku a ešte ho poziciavam aj našim aj babke

janewithane
5. jún 2023

Mame aj american tourister aj samsonite, rozdiel je citit a hlavne pocut v kolieskach. Pokial kupujes ten mensi rozmer prirucky tak sa teoreticky aj oplati investovat lebo s nim sa asi aj co to pochodi a nedavas ho do check inu. Do velkeho kufra sa velmi neoplati investovat lebo s nim sa asi dako po meste extra nepresuvas ale riesis transfer. S malym kufrom vies pobehat mesto, riesis pokojne aj MHD...

majlo1234
6. jún 2023

Ja mam samsonite kufor, a ma hadam 15 rokov, zacina sa drat, ale inak este vsetko funguje ako ma, aj rucka aj koloecka. Male no name kufre za 60 eur som za ten cas vystriedala zo styri uz minimalne, cize sa podla mna oplati do kufra investovat, aby vydrzal. Teda ako vlastne do vsetkeho podla mna😀samozrejme vramci financnych moznosti-pokial budete cestovat do nejakeho letoviska, vyhnete sa tahaniu po macacich hlavach kilometre, vydrzi aj obycajny kufor

jaja20
7. jún 2023

Niekedy majú aj v Metre dobré, pekné a lacné kufre. Máme odtiaľ a sme spokojní,precestovali s nami už kopu destinácií, chodíme na letecké dovolenky 2-3 x ročne.

beahavala
18. apr 2024
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ja som si zase do kufra investovala a vôbec to nelutujem

ivec16
18. apr 2024

ja som kupila tiez obycajny z teska a vsetky uz mam vymenene (vyreklamovane leteckou spolocnostou) odlomene koliecka aj s plastom z kufra a pod… len pri reklamacii pytaju aj doklad o kupe

ninah1486
19. jún 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja som za to ze sa oplati investovat jedine do prirucneho kufra, ktory mas stale so sebou a neodbavujes ho, ja som si taky kupovala cez najkufre