Dovolenka Korfu - Acharavi 2016

suien
19. aug 2016

Budem vďačná, ak sa niektorá z Vás podelí o aktuálnu skúsenosť s dovolenkou na Korfu, prípadne priamo v oblasti Acharavi 😉

Ďakujem za každú odpoveď
pekný zvyšok večera

adrianazs
19. aug 2016

Dobry vecer toto nepoznam boli sme v sidary a druhy krat v mesonghi beach ale aj tam moze byt krasne mne sa na korfu pacilo velmi zvlast achilion kde bola sissi

n0mi
20. aug 2016

Ja som bola v gelina hotel village. Na severe v Acharavi
Bolo super.

kacicka248
20. aug 2016

Korfu urcite super, my sme si pozicali auto a pochodili cely ostrov. Isli sme bez cestovky. Mne sa viacej pacilo Sidari ako Achavari, aj ked manzelovi naopak 🙂

adrianazs
20. aug 2016

@kacicka248 ano sidari je velmi krasne bolo tam super a druhy krat v mesonghi hotel tiez na plazi parada cele korfu je krasne asi jedno z najkrajsich po rhodose kym sme neboli na korfu vyhraval pre mna rhodos

rainbow1
18. nov 2016

@kacicka248 ahoj 🙂 , 🙂 budúce leto chcem ísť bez cestovky do GR a odporučili mi Korfu kvôli letenkám z Ryanair, mohla by som poprosiť o info, kedy je ich najlepšie kúpiť a aké letovisko si vybrať, príp. tip na ubytko ? Sme 2 rodiny s jedným 5r dieťaťom, preferujeme pieskové pláže, miesto, kde nie je masovka ale ani večer mŕtvo, ďakujem krásne 😉

kacicka248
18. nov 2016

@rainbow1 ahoj tak s tymto ti moc neporadim. Manzel sledoval cenu leteniek kazdy den a ked sme videli spiatocnu za 46 tak sme kupili. 🙂 Ubytovanie sme zajednali cez net, byvali sme v Sidari: Eleni Family Apartments - zadaj do googlu. Velmi mila pani. Boli sme v maji takze este mimo hlavnej sezony ale pocasie uz bolo horuce, voda prijemna, Plaze pieskove s pomalym vstupom do mora - nevyhoda ze ked chces ist zaplavat musis is dost daleko do vody 🙂 Nam sa pacilo a kebyze manzelovi nevadi aj dalsi rok is na rovnake miesto tak idem zase tam. Uvidime ako sa rozhodneme.

suien
autor
20. nov 2016

Acharavi som zažila a nič moc ☹ radšej odporúčam určite juh, už spomínané Sidari 🙂 V Acharavi som bola prvý septembrový týždeň a zo sedem dní nám 4 pršalo , smola čo už 😒 a more studené, prišla som s predchnutými krížami 😀 tento rok pôjdem skôr!! Ubytované sme bol Almyrose**** a ubytko fajn, upratovanie každý deň, personál milý, strava výborná, animátory každý deň, ale večer mŕtvo! ešte, že sme mali slivovicu a karty 😀 😀 a desné bolo pitie- malinovky riedené 1:1 s vodou a alkohol asi tiež 😀

Inak počas dovolenky sme sa rozprávali s delegátkou zo Saturu a veľké problémy mali s ubytovaním v Geline (hotel s aquaparkom v Acharavi) ! 90% hostí neubytovali a časť z nich sa neubytovala až do polovice dovolenky...nemali volné izby,i napriek tomu, že to bol už september!!! Museli chodiť na obedy a večere dosť veľkú vzdialenosť, boli ubytovaní v penziónoch po okolí. Deti boli nešťastné, lebo aj ten aquapark zavreli počas dní, keď poprchlo. K niekto potrebuje info píšte 😉

rainbow1
20. nov 2016

@kacicka248 ďakujem za info, ešte som sa chcela opýtať, kedy, mesiac, ste si kúpili letenky ? November alebo po novom roku za takú super cenu ? Cez letnú sezónu budú asi drahšie, ale aj okolo 100€ by bolo ok, lebo za bus sme dali 120€ na osobu. ďakovala 🙂

kacicka248
20. nov 2016

@rainbow1 letenky sme kupovali cca mesiac pred odchodom

rainbow1
20. nov 2016

@kacicka248 ďakujem za info 😉 , ešte som sa chcela spýtať, či nebol problém nájsť ubytko tak tesne pred cestou, lebo mne už teraz niektoré ubytka hlásia obsadené 😒

kacicka248
20. nov 2016

@rainbow1 tak uz sme riesili len to co bolo volne 🙂 My sme vedeli ze chceme apartman s kuchynkou kvoli malemu, aby to bolo mimo hlavne centra (za zabavou sme tolko dosli) a boli sme len 3. A podarilo sa 🙂

jan6
25. nov 2016

tam je veľmi pekne,já by som sa tam vrátil.