Dovolenka, kde sa deti vyšantia

kreta13
26. júl 2016

Ahojte,idem si po rady a typy na rodinnú dovolenku pri mori v nejakom rezorte vhodnom pre deti 7r. a 3r.,nehľadám kľudnú tichú dovolenku,že more,piesoček,vedierko,lopatka..,ale aktivnu, tam kde to žije,nejaký rezort s tobogánmi ,nabitým programom,animátormi ..hlavne niečo kde ste boli,vyskúšali a viete mi poskytnúť reálne info,budem vďačná ďakujem 🙂

hettinka
26. júl 2016

v akej krajine? do akej sumy? letecky či autom?

kreta13
autor
26. júl 2016

Ahoj ,letecky,v podstate všetko okrem Tunisko,Turecko,Bulkarsko

krystofkal
26. júl 2016

Prečo okrem Bulharska? tam sú teraz cenovo prijateľné ponuky. 🙂

petrad15
26. júl 2016

@kreta13 ako to Tunisko a Turecko chápem že nechceš ale tiež sa pýtam prečo nie Bulharsko? My sme tam boli minulý rok síce ešte nemáme deťurence ale aj tak sa nám tam veľmi páčilo a dokonca sú tam aj aquaparky takže si myslím že deti by sa tam vedeli poriadne vyšantiť a je to tam lacné. Byť tebou pouvažujem nad Bulharskom, to je dobrá destinácia

kreta13
autor
26. júl 2016

krystofkal v Bulharsku sme boli s manźelom ešte ako slobodní,v Tunisku tiež ,v Turecku nie vrátili sa nám teraz známi a vraveli že super žiadne problémy,ale aj tak nejak pre mňa nevyhovujúca destinácia v "tejto" dobe ,inak tam majú krásne rezorty ..

kreta13
autor
26. júl 2016

a áano v Bulharsku sa nám páčilo,sme boli partia kopec zábavy ,dúfam,že si určite este tam niekedy dáme nejaké to piľenagriľe 😀 a fajnunké palacinky 😉

mrvenica4
26. júl 2016

@kreta13 no tak tie palacinky tam su uplne bozske o tom by som vedela tiez rozpravat 🙂 aj my planujeme ze mozno nabuduci rok tam znovu vycestujeme, je to super destinacia

stefi_k
27. júl 2016

Taliansko lido di jeselo, je tam fantasticky aquapark, Taliansko lignano sabbiadro, 6 zábavných parkov.