Prosím poraďte hotel pre Grécko Taliansko Španielsko všetko okrem Afriky nakoľko som zistila,že mám neplatný pas.🤭Chceme ísť v septembri pas nestihnem vybaviť.
@evinna82 do septembra nestihas vybavit pas? Co si niekde uvaznena? Trikrat zmurkni ak potrebujes pomoct 😅 nestihaju len so zakladnymi pasmi do 30dni, tie zrychlene za priplatok uplne v pohode.
A ako pise @martinmmartin tazko radit konkretny hotel, ked nepises co od toho ocakavas a kolko mas na to penazi 🤷♀️
Pri Afrike sú Kanárske ostrovy alebo Madeira kde nepotrebuješ pas.
Dole je mapka kde všade sa dá cestovať s OP
https://www.mzv.sk/sluzby/ak-cestujete-do-zahra...
Do septembra stíhaš vybaviť aj tri pasy.
jasné že stihneš pas do sept... do sept máš 60 dní.
@evinna82 vsetky pasy sa vybavuju na jwdnom mieste. A je smiesne ze chces ist na dovolenku v hodnote xy € a je ti luto priplatit si za pas do 2- 10 dni tie su v lehote ( robili sme a dostalj sme vcas).
@evinna82 no dobre, tak pas sa teda "nedá"... ale stále si nenapísala čo od dovolenky čakáš a koľko chceš do toho ivestovať, pre koľko osôb... ale úprimne - nechcela by som, aby mi dovolenku vyberali cudzí ľudia, tak si proste otvorím internet a vyberiem si buď z ponuky CK alebo si kúpim letenku a ubytko...
Zase no. Moja kamoska tak este dávnejšie vycestovali do JAR. Leteli cez Nemecko. Pas mala. Dovolenku absolvovala.
Teraz, po rokoch si dávala robiť nový pas (tento medzičasom stratil platnosť) a na pasovom im skoro oči vypadli, lebo v systéme mali pas ako stále nevydaný žiadateľovi, teda neprevzaty. Že ako vycestovala do Afriky, keď oficialne, žiadny pas nemala 🤷♀️
Mozes ak exotiku - Francuzska Guyana . A dokonca platis eurom, ziaden pas, si furt v EU,priamy let z Pariza
Alebo Martinique a Curacao
Ako vidis poradit sa dahicoco ale dolezitejsieje co ty ocakavas- mega fabriku na turizmus? Malicky rodinny hotel? Decka? Party?
Davaj info