Dovolenka Kapverdy

teri777
7. júl 2016

Ahojte prosim Vás chcela by som sa opýtať či je vhodné cestovať teraz v júli na kapverdské ostrovy. Nieje tam teraz trosku chladno? Na internete som našla všade iné názory kedy cestovať.

sardinka335
7. júl 2016

@teri777 chladno teraz v juli? Chladno tam nie je, ale ide o to ze kedze je to v Atlantickom oceáne tak je možné ze do mora ani nevlezieš take budu vlny a ten vietor dajme tomu u citlivých jedincov moze evokovat pocit ze je ,,chladno,,. Boli tam moji svokrovci a jedine toto ,,vytykali,, tie velke vlny a vietor, ktoré tam mozu ale aj nemusia byť. Na internetových diskusiách najdeš nazory aj take a aj take. Ja som tiez teraz pozerala ,,našu,, destináciu a 10 super spokojných ludí a pár extra nespokojných....no tak si vyber. Uz to radšej ani nečítam. Ty sama musiš vediet čo od dovolenky očakavaš, na internet sa vykašli len ta ešte viac popletie, myslím tie diskusie. Skor si pozri niečo o ostrove ako takom, čo tam je, podnebie, more...

martina642
3. aug 2018

dievčatá prosím aké lietadlo tam letí z BA ? klasika typu Ryanair a Wizzair ? lebo v takom malom lietadle ma to odrádza letieť, myslím tú dialku.. z Viedne to isté ? dakujem

mimk4
3. aug 2018

@teri777 osobne som tam bola začiatkom augusta a tie horúčavy sa nedali vydržať a to ešte nehovorím o klíme ktorá nám v izbe vôbec nefungovala takze katastrofa , od augusta do októbra je obdobie dažďov, ale to sú take dažde, že budeš rada že trocha spŕchne 🙂 s co sa týka tých vĺn je pravda že sú veľké , to sme radšej neriskovali kedže sme osobne videli ako ľudia vo vlnách potratili telefóny, slnečné okuliare, a bohužiaľ jednej pani aj ruku polámali :/ vida v bazénoch bola tiež slaná takze sa človek ani nemohol schladiť ... ja osobne už Kapverdy nie