Prosim poradte mi fakt sa neviem rozhodnuť mame dve deti dievča 7 rokov a chlapec 11kam ist na dovolenku z tychto možnosti? Alebo tento rok sk a o rok ked zajedname zahraničie v januari by nas to vyslo menej este tak uvazujem...cenovo je Rhodos okolo 3500e partizan hotel je tiež dost okolo 2000 poradte kam by ste isli a ci je v zime objednana dovolenka lacnejsia dakujem
@zuzulik280 chodte do bulharska. je to lacnejsie ako grecko a deti sa budu kupat v mori a nie v chlore. partizan je top hotel, boli sme tam 2x, ale v zime. v lete urcite more.
zalezi co od dovolenky očakavaš. čo chcete vidiet, spoznat
@zuzulik280 určite rodos
@zuzulik280 ja by som urcite volila radsej more ak by som si mala vybrat jedno.
@zuzulik280 Tak u mňa by nebolo o čom, jednoznačne more... A k tomu, či je v zime lacnejšie, aj áno o niečo, ale zase ak máš nejaké nároky a také veľké deti, tak nemyslím, že v zime by ťa vyšiel napríklad ten Rhodos na 1500-2000 eur pre 4roch. Ak sa ti zdá cena vysoká, skús osloviť nejakú cestovnú agentúru, napísať svoje požiadavky, termín kedy môžete, možno, že by sa našlo aj niečo za menej ako 3500 eur pre Vás. Nie zase za 1900, ale podľa mňa nejaký dobrý 4 hviezdičkový hotel by mohol byť v tomto zložení aj okolo 3000 eur.
slovensko za 2000 ani nahodou..... jednoznacne more
@zuzulik280 my zbožňujeme Madarsko. Super ceny, super služby. Zvykneme chodiť na 3 dni, 2 noci s polpenziou a vstupom do kúpeľov, dvaja dospelí, dve deti, za 300€.
K cene hotelu Partizán si ešte pripočítajte náklady na cestu, obedy, nápoje a premrštené ceny vstupov všade na Liptove... No a vyjde vám, že môžete ísť spokojne k moru.
A k druhej časti otázky - áno, dovolenku je najlepšie objednávať v akcii First Minute - vtedy sú najvyššie zľavy. Tento rok sa veľa našich klientov popálilo, keď chceli čakať. Vypredali sa im hotely a ceny stále len rastú...Na Last Minute pre 4 a 5 členné rodiny to tento rok v lete veľmi nevidím.
@zuzulik280 hotel partizán alebo Rhodos je dosť veľký rozdiel, záleží na Tom či máte radi turistiku alebo pláž a kúpanie 😊