Dovolenka - Grécko, severný Cyprus

23. sep 2024

Ahojte, mate niekto skusenost s hotelmi:
- Calypso Beach, Rods
- Limak Cyprus?
Neviem sa medzi nimi rozhodnut

Dakujem 🙂

lubossi
23. sep 2024

to nie je cierno-biele. Co kebyze skusite oba kazdy rok iny a poviete si? :D Ani jednym nestupis vedla.

Za mna osobne (vzhladom na preferencie mojej rodiny) - Limak:
ako to vidim:
Limak:
- krajsia plaz
- viac toboganov (aj pre starsich)
-na Cypre byva chladnejsie ako Rhodos
-velky (mega) komplex

Calypso
-lacnejsie
- moznost ist do mesta taxikom
-kratsi transfer

autor
23. sep 2024

@lubossi praveze calipso vychadza plus minus rovnako. Dokonca je o par eur drahsi ako limak 😀

lubossi
23. sep 2024

fakt? to museli teraz nejak podraziet. tak o dovod pre Calypso menej. Podla mna maju oba miesto nieco do seba.

lubossi
23. sep 2024

Ale napr bez veľkých toboganov by sa moje deti nebavili. Takže také detaily u nas rozhodujú

malaopicka
23. sep 2024

Za mňa Limak slabota. Malý rezort, čistota nič moc, služby také kadejaké, len aby bolo….no bola to, povedala by som, taká priemerná 4*. Jedlo dobré, aj dosť výberu, pláž pekná, ostatné nič moc. Za tie peniaze radšej poriadne Turecko - Belek/lara. Ale tam nie je take pekné more, žiaľ. Ten druhý nepoznám.

autor
23. sep 2024

@malaopicka more je pre nas podstatne. A neviem, mne Limak ako maly rezort nepride 😀 ale jasne, kazdy mame ine predstavy a nazivo to moze vyzerat inak

autor
23. sep 2024

@lubossi no rozhodnem sa veru, lebo neviem 😃 pacia sa mi obe.. muzovi a detom je to asi jedno…

marca12
23. sep 2024

Vsetci znamy chodia do Limaku a nevedia si vynachvalit. Limak je super pre vsetky vekove kategorie. Ja sa tam tiez chystam.

malaopicka
24. sep 2024

Jasne rozumiem. To by som skôr volila iný hotel na Cypre. Veľkosť nie je až taký problém oproti službám a úrovni hotela a teda ak ide cez Satur, tak veľa šťastia. Cez nich sme šli prvý a posledný krát a teda ako sa limak prechvaľuje, tak to bolo príšerne sklamanie. Ja ho nemôžem odporučiť ani náhodou.

lubossi
24. sep 2024

@malaopicka ked povies A, mala by si poveat aj B - ze preco konkretne. Lebo poznam davy ludi co tam boli (vratane seba) a maju len pozitivne ohlasy

autor
24. sep 2024

@malaopicka my chodime iba cez satur a vzdy sme boli spokojni 😀 sluzby, animatori, vsetko vzdy ok

autor
24. sep 2024

@lubossi ved to je ok, ze nebola spokojna… proste sa im nepacilo… kazdy sme iny…

No asi to bude limak a leto 2026 dame ten rodos.. viac sa mi paci more a plaz pri limaku… ale dam si este tyzden na rozhodnutie 😃

lubossi
24. sep 2024

Limak plaz nam velmi vyhovovala
- Cely cas fukalo - takze nebol to taky upek a boli mensie vlny, takze detska sa vyblaznili
- plytka s jemnym pieskom
- mimo rezort sprava/zlava cista plaz pokracovala a nik tam nebol
- all inclusive bar aj na plazi
-ked sme neboli v bazene ,alebo mory, tak to istili tobogany alebo minigolf

autor
24. sep 2024

@lubossi super, dakujem za blizsie info 👍

malaopicka
24. sep 2024

@lubossi Neschopní animátori, absolútne nerobia svoju robotu, od príletu po odchod všetko chaos, hotel absolútne nespĺňal opis, izby špinavé, zanedbané, personal ok, ultra AI nebol ultra AI ani z rýchlik, káva otrasná, jediná dobrá káva sa musela platiť…no bolo by toho veľa. Nepovažujem to za 5* absolútne, ale chápem, každý ma iné nároky a nie každý má s čím porovnať.
Tak super autorka, že ste spokojní, ja by som ich neodporučila ani najhoršiemu nepriateľovi. Spojenie “zákaznícky servis” nemajú vo svojom slovníku, žiaľ. Keby som šla ešte raz na Severný Cyprus, buď za menej peňazí do Kaya Artemis (sú to úplne rovnaké hotely kategórie priemernej 4* na tej istej pláži) alebo už radšej priplatím Arkin. Tak dúfam, že dobre vyberiete a budete spokojní 🙂

marcaurel
24. sep 2024

V ktorom období tam chcete ísť? A koľko rokov majú deti?

autor
24. sep 2024

@marcaurel v auguste a deti budu mat v lete 12 a 5 rokov

familytravel
25. sep 2024

Obidva poznám a hlasovala by som za Limak 🙂

autor
26. sep 2024

@familytravel dakujem 🙂 a strava je lepsia v ktorom, neviete 😀

lubossi
26. sep 2024

Podľa mňa jedno jak druhé. V Limaku mali 10-20 veci na jedenie. Také Turecko ala all you can eat :D

gab1sol
26. sep 2024

Rodos je moja srdcovka a raz sa tam chcem opäť vrátiť. S hotelom nemám skúsenosti, ale mne osobne viac vyhovuje tá grécka mentalita.
Cyprus - v auguste sme boli, ale v Arkin Iskele. V zasade s hotelom sme boli spokojní… Cez Limak sme prechádzali vrámci výletu - za mňa megalománsky hotel, dokonca jedna pani nám tam hovorila, že dostali takú izbu, že všade ďaleko. Dostať sa na pláž bolo na prechádzku.
Čo sa týka služieb CK Satur, tak to som im písala, že sme boli nespokojní, najmä s snímačmi z Planet FUN, keďže práve kvôli deťom sme si Satur vybrali… Ale chcem im dať ešte šancu a skúsiť hotel. Dúfam, že naša skúsenosť sa nezopakuje.

autor
26. sep 2024

@gab1sol dakujem za skusenost. Pozriem este aj arkin

marcaurel
13. okt 2024

Ja by som si určite vybrala Concordiu.