Dievčatá, ktoré máte prehľad. Chceme ísť na dovolenku do tejto oblasti. Manžel tvrdí, že tam boli minulý rok požiare. Ja však neviem nikde dohľadať, že by to bolo priamo v tejto oblasti. Áno, horelo na Rhodose, ale v jeho južnej časti, toto je severnejšie. Alebo sa mýlim? Nechceme prísť a zistiť, že okolo je spálenisko, a nikde sa nedá ísť. Ďakujem
Horelo v okoli lardosu, hore nie
Bola som priamo vo Faliraki v auguste 2023 a po poziaroch ani stopa, tie boli juznejsie. Za mna super destinacia, bola som uz 2x.
@engel76
@zorkahorka
@la_dolce_vita ďakujem vám veľmi pekne za odpoveď, veľmi ste mi pomohli.
Faliraky nebolo vobec zasiahnute poziarmi. Lindos,Lardos a Kiotari boli,ale vsetko opat funguje ako predtym. Zijem tu
@annamariarodos viete odporučiť aj hotel vo Faliraki? Ďakujem
@macka06 Slovaci chodia vacsinou do hotela Evi je myslim 3 hviezdickovy a all inclusive. Faliraky je dost velke stredisko,blizko pri meste Rodos s mnozstvom hotelov,restauracii,barov a obchodov. Pieskova aj kamienkova plaz
@elief
@annamariarodos zaujala ma amada Colossos , že má all inclusive, tobogany pre deti. Do centra, vraj jazdí vláčik... Niečo na štýl "Turecka" 🙈 a neboli ste náhodou aj na výlet do Marmaris? 😁
Hore pri Faliraki nehorelo.