Dovolenka Faliraki Grécko po požiaroch

11. máj 2024

Dievčatá, ktoré máte prehľad. Chceme ísť na dovolenku do tejto oblasti. Manžel tvrdí, že tam boli minulý rok požiare. Ja však neviem nikde dohľadať, že by to bolo priamo v tejto oblasti. Áno, horelo na Rhodose, ale v jeho južnej časti, toto je severnejšie. Alebo sa mýlim? Nechceme prísť a zistiť, že okolo je spálenisko, a nikde sa nedá ísť. Ďakujem

engel76
11. máj 2024

Hore pri Faliraki nehorelo.

zorkahorka
11. máj 2024

Horelo v okoli lardosu, hore nie

la_dolce_vita
11. máj 2024

Bola som priamo vo Faliraki v auguste 2023 a po poziaroch ani stopa, tie boli juznejsie. Za mna super destinacia, bola som uz 2x.

autor
11. máj 2024

@engel76
@zorkahorka
@la_dolce_vita ďakujem vám veľmi pekne za odpoveď, veľmi ste mi pomohli.

annamariarodos
12. máj 2024

Faliraky nebolo vobec zasiahnute poziarmi. Lindos,Lardos a Kiotari boli,ale vsetko opat funguje ako predtym. Zijem tu

macka06
18. sep 2024

@annamariarodos viete odporučiť aj hotel vo Faliraki? Ďakujem

annamariarodos
18. sep 2024

@macka06 Slovaci chodia vacsinou do hotela Evi je myslim 3 hviezdickovy a all inclusive. Faliraky je dost velke stredisko,blizko pri meste Rodos s mnozstvom hotelov,restauracii,barov a obchodov. Pieskova aj kamienkova plaz

elief
18. sep 2024

@macka06 záleží čo hľadáš, All, pláž, *, cena
Boli sme v Apollo beach vo Faliraki, potom v dvoch ďalších oblastiach

macka06
18. sep 2024

@elief
@annamariarodos zaujala ma amada Colossos , že má all inclusive, tobogany pre deti. Do centra, vraj jazdí vláčik... Niečo na štýl "Turecka" 🙈 a neboli ste náhodou aj na výlet do Marmaris? 😁

elief
18. sep 2024

@macka06 v marmaris sme neboli, áno, vláčik chodí