Dovolenka do Turecka s 23 mesačnou dcérkou

zuzanabarnova
7. aug 2014

Ahojte. Ideme z dcérkou 23 mesiacov na dovolenku do turecka, aké máte skúsenosti z pitnou vodou a lietaním???? Dakujem 😉

acer11
7. aug 2014

lietanie je fantastická vec a vodu treba piť balenú 😀

zuzanabarnova
autor
7. aug 2014

@acer11 Ja som už letela len sa bojím o malú aby bola spokojná....

dada200
7. aug 2014

@zuzanabarnova v turecku sa voda pije iba balena a co sa lietania tyka, tak to si musis malu sama poznat, ci to zvladne a bude spokojna. Moja letela prvy krat ked mala 13mesiacov a vsetko super, vobec neplakala,pekne sedela,hrala sa a odvtedy lietame bez problemov a to ma uz 7.rokov .Tiez som sa bála, ale ak je kludne dieta ,tak sa nemas coho bat. Zober jej obľúbené hracky.

zuzanabarnova
autor
8. aug 2014

@dada200 veľmi pekne ďakujem za odpoveď...... uvidíme ako to zvládne, čítala som že by mala piť z fľaše aby jej nezaľahlo v ušiach tak neviem či to je pravda, a inač sa jej lietadla veľmi páčia tak som sama zvedavá ako sa jej bude páčiť, a ešte mam jednu otázku, mame all inclusive bude sa dať niečo na papanie vybrať pre moju žabku??? majú tam aj normálne jedla??? myslím ako dajake kuracie mäso alebo cestoviny a takéto jedla máš z tým skúsenosti??? Dakujem

dada200
8. aug 2014

@zuzanabarnova urcite si vyberieš aj pre malu, inak skoro vsade je aj detske menu, ale v turecku je strava, super, kopec zeleniny, kuracie masko, prílohy nemusis mat obavu .

zuzanabarnova
autor
9. aug 2014

@dada200 oooo tak to som veľmi rada.... ďakujem za info..... minulého roku sme boli v chorvátsku tak tam jej bolo super ale turecko je iní level.... ešte raz dakujem.