Dobry den, staci mi pre dieta (4) do turecka pas alebo treba aj obciansky s fotkou alebo bez fotky ? Dakujem
@nela01 občiansky bez fotky nie je žiadny cestovný doklad, ten nestačí ani na cestovanie do susednej krajiny nie to do Turecka
Pas treba a okrem toho Turecko je ešte non-Schengen....
@nela01 v pripade turecka je to 150 dni od vstupu do krajiny ze musi byt platny este.
@nela01 ak má presne 150 dní tak dosť riskujes, stačí, že vám na poslednú chvíľu prehodia lety a vy neodletite lebo malej bude chýbať 1 deň. Ja by som rýchlo radšej vybavila nový pas
@matullienka staci aj meskanie letu,ze sa preklopi den.
Potom ludia vybavuju doklady do 2 dni ci ako je najkratsie,musia nove letenky kupovat a skrati sa im dovolenka. Alebo nepojdu vobec ale nevztahuje sa na to ziadne storno ani kompenzacia.
@nela01
@e1i presne tak, známej tak zostala dcéra na letisku vo Viedni keď mali ísť do Dubaja na dovolenku kvôli 2 dňom. Toto by som veru neriskovala tak veľmi na tesno
v pripade Turecka sa akceptuje platnost aj menej ako 150 dni, ale musi to byt zaroven 61 a viac dni a v tom pripade sa plati pokuta imigracnemu v Turecku cca 150 eur na osobu ktorej sa to tyka
Pas