Ahojte Baby! Prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska? Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury? Kolko stoji taka dovolenka? Kolko stoji cesta? Ako je to so stravou, naozaj je to také drahé? 😒 Ďakujem 🙂
my sme boli s manželom dvaja 8 dní, za ubytko sme dali 280eur, cesta nás vyšla na 270 a z domu sme si brali taktiež vody, pivo, suchú salámu a kávu. Potraviny sú tam drahšie v priemere o 30%. Ja mám skúsenosť, že ak kúpiš niečo v tej cene ako u nás, kvalita je horšia, napr. za šunku ktorá má aspoň 70%masa zaplatíš aj 12eur za kilo, ale ak ti stačí niečo podobné našej najlacnejšej saláme, tak sa vojdeš do 5e za kilo. Strava nás vyšla do 400, obedy sme si varili, na večeru sme skočili na pizzu, alebo na rybu, tie robia naozaj super a stoja cca 6e v reštike.
Lebo tie ceny vyzerajú dosť sľubne.
@kanoska tak zalezi kolki idete, kolko zerie auto atd, strava je podobna ako u nas, netreba nakupivat samozrejme v malych obchodikoch ale ist do supermarketu.. Aspon my ked chodievame do chorvatska si berieme iba vodu a pivo.. Stale hladame ubytko uz aj s grilom na dvore a vacsinou grilujeme, ideme 1-2 krat do restiky.. Naposledy co sme boli na krku tak sme platili 250€ za benzin, 300€ na stravu a 300€ ubytko, cena za 4 dospelych na 4dni, cena ubytka za 5 dni bola ta ista kedze cim dlhsie ides tym sa cena za den znizuje, aspon v tom nasom pripade to tak bolo, my si ubytko rezerervujeme vzdy u domacich dopredu..