Vedeli by ste mi poradiť, destináciu aj ubytovanie, kde sa vám páčilo? Dalo by sa niečo do 1500e, 2 dospelí a dieťa? Na dva týždne. Bez dopravy, bez jedla, čisto suma za ubytovanie. Ďakujem pekne za tipy!
Neverím, že na Airbnb si nič nenájdete. Dala som filter Európa, 2 dospeli 1 dieťa, na pláži a v strede júla a našlo mi 1000+ ponúk do 1000€
@marci77 júl, 8 ročne
@hsara99 našlo ale neviem si vybrať kam 😀
Úplne hocikde. Akurát musíte byť maximálne nenároční. A na krátko.
Je to v dnešnej dobe hrozne mala suma
@sono2 asi áno. 🤷♀️
Tenerife, Sardínia, Kréta, Malta, Sicília? 🙂
Mne to teda čisto na ubytovanie príde úplne v poriadku suma
2 dospelé sme dali týždeň v Taliansku na pláži cez Airbnb za 230€ na osobu 🙂
My ideme na 10 dní Chorvátsko - Bibinje, 2 dospelí a 2 deti, platila som 1080e za ubytko - nájdené cez Booking 🤷
A ako sa tam planujete dopravit? Ci chces rady na dovolenky dostupne autom, alebo lietadlo
@hsara99 jedlo budeme riešiť v restikach, nákupmi v potravinách, ja si rada chystám svoje, nakoľko v restikach sa vždy prejem a nechcem byť dva týždne na reštauračnej strave iba. Dopravu tam nerátam, bude ako bude, ako nájdeme 🙂
@sisa_s môžme ísť aj autom alebo aj lietadlom, oboje nám vyhovuje.
Určite najdete, hladala by som na cestovkach karibik, Fischer, invia. Boli tam krásne ponuky. I all inclusive okolo 1500€ 😄.
Treba kukat last minute
100€ na noc pre 2+1 nemôže byť problém ani v dnešnej dobe
zalezi od terminu, kolko ma rokov dieta?....ale ak by to bolo mimo mesiacov jul-august, napr. jun, september ....tak aj Taliansko - apartman
sever Talianska: Lignano, Bibione, Caorle, Lido di Jesolo a pod.