Prosím poradíte dobrý hotel na Cypre? Nemáme s dovolenkou na Cypre skúsenosti, preto sa pýtam...ďakujem
Protaras - Sunrise Beach hotel, super bolo
My sme boli v nelia beach nám sa páčilo veľmi
@luckasvec https://melpoantia.com/
Nádherné tam bolo išli sme dve síce len na 4 dní ale dokopy s letenkami plus aj raňajky 500 €
limak
My sme boli v Kaya Artemis Resort - spokojnosť bola absolútna - trošku dlhší transfer z letiska ale zvládol to aj malý 2r syn.
Nádherná piesková pláž z pozvoľnim až veľmi pozvolnim vstupom do mora (dlho dlho až moc dlho plytká voda 🙂 ) avsak pre rodinu z deťmi ideálne.
Nemali sme čo Vytknúť veľmi sa nám páčilo 🙂
My ideme tento rok Severny Cyprus hotel Limak. Sama som zvedava 😃
@anonymous87 my sme boli aj minuly rok a bolo paradneee
my sme boli na juznom cypre v Pafose no najkrajsie plaze su v Protarase
@ronny311 my sme boli v Protarase,hotel Constantinos the great a odporúčam. Výborný hotel,strava,pláž...boli sme 2 x v Ayia Napa a som rada ze sme sa tam neubytovali..ja neviem ale v mori boli samé riasy,deti sa tam ani kúpať nechceli...išli sme tam ešte raz a presne to iste.Takze za mňa Protaras...
@hela335 ahoj my mame letenky kupene ...rodina s 3 detmi....kde konkretne ste boli ubytovani? my zhaname ubytko a mame v merku Amethyst Napa Hotel ( ale zevraj je daleho od plaze) a tiez este Nissiana Hotel and bungalows, Aktea Beach village ....dakujem za tipy
@blackmoon1325 to je uz turecka cast nie? a kolko ste pls cestovali z letiska? my letime do Larnaky....ako je to s ubytovanim v tej tureckej casti?
@denka35 my sme boli spokojní veľmi. Izbu sme mali k strane kde je parkovisko a bola tichá,z rodiny mali izbu na more a tiež v pohode. Jedny akurát vraveli,že pre 4 im bola izba mala,pre 4teho mali dosť malú prístelku, my sme boli 2+1 a pohoda. Strava super,pitie tiež a more bolo nádherné.oproti Turecku je to oveľa menší komplex,ako pôvodne chodíme,čiže menší výber jedla nie je tam "milion" druhov,ale mne strava chutila viac ako v Turecku a aj miesane drinky boli lepšie. Určite by som sa tam vrátila.
Dobrý deň, poprosím vás recenzie na hotel Acapulco Beach Cyprus. Ďakujem
@cypercanka1 my sme boli v Nissiana hotel minuly rok na prelome apríl/maj a nemám čo vytknut- veľmi sme boli spokojní, strava aj drinky v rámci all inclusive boli super, jedine čo by som vytkla že nedávali vodu balenú vo fľašiach, tohto roku sa určite chceme vrátiť
@cypercanka1 ešte dodám že si rozhodne zaslúži viac ako 3*
@muruska áno? A izby boli ako zariadené? Nám ponúka hotel family Room priamo v hoteli...čistota , nejaké animácie pre deti? Drinky sa platia zvlášť pri polpenzii?
@cypercanka1 takto vyzerala naša izba- mali cez booking booknutu s výhľadom do vnútrozemia a nakoniec sme sa dívali na bazén a čiastočne aj na more, my sme mali all in a teda drinky boli v cene ale pri polpenzii sa asi všetko okrem jedla platí zvlášť, tie ceny za drinky čo som pozerala nápojový lístok neboli zrovna najnižšie čo si pamätám, my sme boli dosť v predsezónne- posledný aprílový týždeň takze animácie neboli ešte, iba raz do týždňa bol večerný program a to bol nejaký kúzelník a disko, inak večere boli každý deň tematické- ázijská, talianska, cyperská, stredomorská, atd
@cypercanka1 čo sa týka čistoty tak podľa mna úplne v pohode- ako ozaj to bol veľmi príjemný hotel, mily personál, výborne jedlo, ozaj nemám čo vytknut
@muruska ďakujem krásne za recenzie ...aj ja chcem cez booking zarezervovať....aký typ izby ste mali presne ak si pamätáte? Mne ponúkajú family Room
@cypercanka1 pozerala som v rezerváciách tak izba standard s výhľadom do vnútrozemia- ale netuším či sme takú aj dostali lebo zas boli tam izby otocene aj s výhľadom naozaj do vnútrozemia- mali sme 2 pevne lôžka a pristelku- ako to aj vidno na foto
@muruska my sme si akurát rezervovali presne tento hotel, ďakujem za recenziu 😉 takže sa asi oplatí doplatiť si all inclusiv?
@michaela412 minuly rok sme mali all in a vravela som si že keď pôjdeme tohto roku tak už nie all in- a opäť sme si bookli all in, ale iný hotel a priamo na plazi, neviem aký je teraz cenový rozdiel medzi all in a polpenziou napr ale min rok to činilo asi ani nie 200€ na cely pobyt pre nas 3 a to by sme sa tam isto minuli lebo ceny tam boli dosť vysoké, takze podľa mna ak tam nie je nejaký veľký rozdiel tak sa to oplatí
@michaela412 nám sa akurát nechcelo z pláže chodiť na obed do hotela a potom zase nazad, v podstate služby all in sme využívali vacsinou iba večer keď sme si dali nejaké drinky alebo teda poobede keď sme ostali pri bazéne a nešli sme k moru
@ronny311 Ayia napa nádherné tam je