Dovolenka Cyprus

ronny311
1. máj 2023

Prosím poradíte dobrý hotel na Cypre? Nemáme s dovolenkou na Cypre skúsenosti, preto sa pýtam...ďakujem

hela335
1. máj 2023

@ronny311 Ayia napa nádherné tam je

sssss123
1. máj 2023

Protaras - Sunrise Beach hotel, super bolo

luckasvec
1. máj 2023

My sme boli v nelia beach nám sa páčilo veľmi

luckasvec
1. máj 2023

@hela335 a konkrétny hotel? Kde ste boli vy?

mironka
1. máj 2023

@ronny311 ani my nemame skusenost...no,mozno toto leto...ak to vyjde...Juzny Cyprus ...Ayia Napa...Dome beach hotel

hela335
1. máj 2023

@luckasvec https://melpoantia.com/
Nádherné tam bolo išli sme dve síce len na 4 dní ale dokopy s letenkami plus aj raňajky 500 €

ajajaj00
1. máj 2023

limak

blackmoon1325
1. máj 2023

My sme boli v Kaya Artemis Resort - spokojnosť bola absolútna - trošku dlhší transfer z letiska ale zvládol to aj malý 2r syn.
Nádherná piesková pláž z pozvoľnim až veľmi pozvolnim vstupom do mora (dlho dlho až moc dlho plytká voda 🙂 ) avsak pre rodinu z deťmi ideálne.
Nemali sme čo Vytknúť veľmi sa nám páčilo 🙂

anonymous87
2. máj 2023

My ideme tento rok Severny Cyprus hotel Limak. Sama som zvedava 😃

luliu
2. máj 2023

@ronny311 trebalo by upresniť, či chcete ísť na južný Cyprus teda do Grécka alebo na severný Cyprus teda do Turecka. Je to dosť veľký rozdiel vo všetkom

ajajaj00
2. máj 2023

@anonymous87 my sme boli aj minuly rok a bolo paradneee

linda77
2. máj 2023

my sme boli na juznom cypre v Pafose no najkrajsie plaze su v Protarase

jaja20
2. máj 2023

@linda77 Budem trochu oponovať - najkrajšie pláže sú v Ayia Napa = Makronissos a Nissi beach 🙂

@ronny311 My sme boli na južnom v hoteli Dome beach resort a mali sme aj vlastnú hotelovú pláž, čo je na Cypre výnimka,plus hneď z areálu sa dalo vyjsť na Makronissos.
Boli sme spokojní 👍

alias313
2. máj 2023

@ronny311 my sme boli v Protarase,hotel Constantinos the great a odporúčam. Výborný hotel,strava,pláž...boli sme 2 x v Ayia Napa a som rada ze sme sa tam neubytovali..ja neviem ale v mori boli samé riasy,deti sa tam ani kúpať nechceli...išli sme tam ešte raz a presne to iste.Takze za mňa Protaras...

fion22
3. máj 2023

@ronny311 protaras, určite nejaký beach hotel

cypercanka1
30. jan 2024

@hela335 ahoj my mame letenky kupene ...rodina s 3 detmi....kde konkretne ste boli ubytovani? my zhaname ubytko a mame v merku Amethyst Napa Hotel ( ale zevraj je daleho od plaze) a tiez este Nissiana Hotel and bungalows, Aktea Beach village ....dakujem za tipy

cypercanka1
30. jan 2024

@blackmoon1325 to je uz turecka cast nie? a kolko ste pls cestovali z letiska? my letime do Larnaky....ako je to s ubytovanim v tej tureckej casti?

denka35
30. jan 2024

@alias313 ahoj prosím bolo všetko v hoteli constantinos v poriadku? Alebo hluk v noci? Recenzie sú rôzne, a tak sa nevieme rozhodnúť. Ďakujem

alias313
30. jan 2024

@denka35 my sme boli spokojní veľmi. Izbu sme mali k strane kde je parkovisko a bola tichá,z rodiny mali izbu na more a tiež v pohode. Jedny akurát vraveli,že pre 4 im bola izba mala,pre 4teho mali dosť malú prístelku, my sme boli 2+1 a pohoda. Strava super,pitie tiež a more bolo nádherné.oproti Turecku je to oveľa menší komplex,ako pôvodne chodíme,čiže menší výber jedla nie je tam "milion" druhov,ale mne strava chutila viac ako v Turecku a aj miesane drinky boli lepšie. Určite by som sa tam vrátila.

zuzanazavodska
31. jan 2024

Dobrý deň, poprosím vás recenzie na hotel Acapulco Beach Cyprus. Ďakujem

muruska
31. jan 2024

@cypercanka1 my sme boli v Nissiana hotel minuly rok na prelome apríl/maj a nemám čo vytknut- veľmi sme boli spokojní, strava aj drinky v rámci all inclusive boli super, jedine čo by som vytkla že nedávali vodu balenú vo fľašiach, tohto roku sa určite chceme vrátiť

muruska
31. jan 2024

@cypercanka1 ešte dodám že si rozhodne zaslúži viac ako 3*

cypercanka1
31. jan 2024

@muruska áno? A izby boli ako zariadené? Nám ponúka hotel family Room priamo v hoteli...čistota , nejaké animácie pre deti? Drinky sa platia zvlášť pri polpenzii?

muruska
1. feb 2024

@cypercanka1 takto vyzerala naša izba- mali cez booking booknutu s výhľadom do vnútrozemia a nakoniec sme sa dívali na bazén a čiastočne aj na more, my sme mali all in a teda drinky boli v cene ale pri polpenzii sa asi všetko okrem jedla platí zvlášť, tie ceny za drinky čo som pozerala nápojový lístok neboli zrovna najnižšie čo si pamätám, my sme boli dosť v predsezónne- posledný aprílový týždeň takze animácie neboli ešte, iba raz do týždňa bol večerný program a to bol nejaký kúzelník a disko, inak večere boli každý deň tematické- ázijská, talianska, cyperská, stredomorská, atd

muruska
1. feb 2024

@cypercanka1 čo sa týka čistoty tak podľa mna úplne v pohode- ako ozaj to bol veľmi príjemný hotel, mily personál, výborne jedlo, ozaj nemám čo vytknut

cypercanka1
1. feb 2024

@muruska ďakujem krásne za recenzie ...aj ja chcem cez booking zarezervovať....aký typ izby ste mali presne ak si pamätáte? Mne ponúkajú family Room

muruska
1. feb 2024

@cypercanka1 pozerala som v rezerváciách tak izba standard s výhľadom do vnútrozemia- ale netuším či sme takú aj dostali lebo zas boli tam izby otocene aj s výhľadom naozaj do vnútrozemia- mali sme 2 pevne lôžka a pristelku- ako to aj vidno na foto

michaela412
20. mar 2024

@muruska my sme si akurát rezervovali presne tento hotel, ďakujem za recenziu 😉 takže sa asi oplatí doplatiť si all inclusiv?

muruska
22. mar 2024

@michaela412 minuly rok sme mali all in a vravela som si že keď pôjdeme tohto roku tak už nie all in- a opäť sme si bookli all in, ale iný hotel a priamo na plazi, neviem aký je teraz cenový rozdiel medzi all in a polpenziou napr ale min rok to činilo asi ani nie 200€ na cely pobyt pre nas 3 a to by sme sa tam isto minuli lebo ceny tam boli dosť vysoké, takze podľa mna ak tam nie je nejaký veľký rozdiel tak sa to oplatí

muruska
22. mar 2024

@michaela412 nám sa akurát nechcelo z pláže chodiť na obed do hotela a potom zase nazad, v podstate služby all in sme využívali vacsinou iba večer keď sme si dali nejaké drinky alebo teda poobede keď sme ostali pri bazéne a nešli sme k moru