Prosím odporučte nejaký dobrý hotel / apartmán / domček na severe Talianska alebo Chorvátska s ročným dieťaťom. Ideál hneď na pláži alebo do 100m od pláže a tak do 2 km od mesta. A úplne najlepšie by bolo aj s raňajkami ale môže byť aj bez ak máte dobrý tip 🌊🏖️. Cenovo by som si predstavovala max 1000€/5nocí (dúfam že to je reálne 😀) + cesta autom + obedy, večere.
Ďakujem 🌞
@smejko47 No ak planujes plnohodnotne obedy a večere v reštaurácii, tak ten rozpočet ti stačiť nebude.
@lilianka28 1000€ bolo myslené za ubytko a + cesta + strava 🙂
@smejko47 pre vas troch? So stravou? V hotelu? Fuu. To tazko. To nedas ani cez booking a varenim v kuchynke.
Ďakujem za názory, škoda že žiaden tip/skusenosť 🙈 práveže som toho našla plno ale chcela som skôr niečo čo má niekto odtestovane 😀 skusime veriť recenziam😀
https://www.satur.sk/produkt/amarin-resort-polp... Toto vyzerá celkom dobre 🙂 možno pre inšpiráciu 😀
@smejko47 ale v otázke sa pýtaš na 5 noci a do prepočtu si si dala len 3. Tvoj rozpočet na 5 noci v tomto konkrétnom apartmáne nepostačuje. Ale myslím, že 1000 na súkromie bude úplne v pohode na velmi pekný apartmán. Ja by som s malým vanom brala súkromie kvôli kuchynke. Ak nebude chcieť miestnu stravu, stále máš možnosť mu pripraviť niečo, čo pozná. Vy sa vystravujete v restikach. A raňajky by som si neobjednávala. Chorváti majú úžasne malé lokálne pekarnicky s neskutocnymi dobrotami. Čo sa lokality týka, s malým by som brala okolo Ninu (ale nie dominantnú pláž, ale pláž vedľa Zatonu). Je rám piesok, menej ľudí a plytká voda. Keďže je to zátoka s plytkou vodou, je čistucke more, takmer bez vĺn a neskutočne tepla voda. Ja si takú nepamätám ani z južnejších krajín.
Tak do chorvátska môžete kamkoľvek.. Neviem aký je dieťa cestovateľ ci vydrží v aute, podľa toho by som vyberala miesto. A priamo v tom meste hľadať úbytkom, ja by som išla na vašom mieste do apartmánu. Pozri si tu na fb je skupina Naše Chorvátsko a tam sa skus na konkrétne miesta spýtať.