Ahojte, kam by ste odporučili na dovolenku autom k moru so 4rocnym dieťaťom?Rozmýšľam nad Chorvátskom keďže to mi z toho vychádza najbližšie,len chcem aby tam bola piesočná pláž a viem že tam ich je pomenej (možno ak Zaton alebo Nin),.. prípadne niekde na kraji Talianska (Bibione) Budem vďačná ak mi napíšete nejaké konkrétne typy kde ste boli a boli ste fakt spokojné, kde bola ozaj piesočná pláž, pozvoľný vstup do mora a aj sa to dalo v pohode autom zvládnuť..budem rada ak mi dáte typy aj na nejaké konkrétne ubytovanie.. ďakujem 🙂
@martinmmartin to by mi možno až tak nevadilo..more nie je špinavé? Keďže predsa len je to vrch Talianska..
@rony7 spinave ciste podla pocasia, teploty, chaluh, vetrov - nepredvidatelne ale krystal ako v chorvatsku to samozrejme nebude nikdy oebo tam predsa len mas piesok namiesto skal ktory sa vznasa
@martinmmartin vies co, ja som praveze vzdy v tej talianskej masovke mala ovela viac zivotneho priestoru ako v tom Chorvatsku, odhliadnuc od toho, ze osusku som si musela pridrzat nejakymi kamenmi co som nasla,, pocas dna mi ich aj niekto obcas šlohol,,, ale po niekolkych hodinach sa ta vacsinou pidi plaz na pomer ludi, tak zaplnila, že aj ked rano, to bolo fajn, v priebehu dna som mala 10cm od mojej deky cudzi kocik, nohy, hlavy, tasky... .. a to sme teda boli aj na strkovej plazi aj na tych betonovych platniach,,, na roznych strediskach,,,,mne viac vyhovuje vacsia plaz, vlastné lehatka, slnecník,,,,
Ci chorvatsko alebo taliansko, tak ides po dialnici. Neviem kde byvas, ale do ita mas od ba dialnicu... skor by som v tomto case vybrala to, co bude volne vo vas termin...
V tučepoch je štrková pláž. Ja by som išla radšej do toho Talianska a deti by sa bezpečnejšie hrali v tej plytkej vode... Mne bolo v Chorvátsku vždy zima, teda voda bola často ako ľad.
@rony7 pozri kempy v taliansku. Vyhoda je, ze ubytka su fajn, mas to so vsetkymi sluzbami a svojou plazou... raz davno sme boli v grade v punta spin, ale mali sme malicke deti a iba vikend sme tam boli. Kamosi boli minuly rok v rosolina mare kempe. Velmi si chvalili...
Alebo este kemp na rabe v lopare san marino rezort... mobilne domy paradne, plaz uplne skvela...
@rony7 my sme boli v Bibione keď mal syn 2 roky kvôli piesku aj vzdialenosti. Bolo super aj večer to tam parádne žije a najviac spomíname aj tak na Benátky .More bolo teplé ako vaňa, ale mútne všade od piesku. Ale záleží aj od piesku a nie všetky pláže mali taký. Zažili ske tam obrovské vlny posledný deň bolo po búrke tak sa veľmi deti tešili. Vychytali sme vtedy horúce počasie do 40 st skoro tak to bol masaker. Boli sne celé dni v mori 😀 Ale na rôznych plážach.
Mne napríklad oveľa viac pri deťoch vyhovujú kamienky, okruhliaky. Minulý rok sme boli jeden deň na pieskovej pláži a bolo to desné, keď sme prišli na apartmán. Všade bol piesok. Deťom je to jedno, šantili aj tam aj tam.
No ak ti nevadi masovka medzi slnecnikmi zoradenymi ako nekonecna Rimska armada tak Bibione.. Je to blizko a plaz je ovela plazovejsia ako hocico v HR