Ahojteee, vedeli by ste poradiť nejaké dovolenkové destinácie kde sa vám páčilo a zároveň vás to finančne nezruinovalo? :D 🙂
@amazonka02
Za mňa Bulharsko 1
Grécko 2
Chorvátsko 3 ( tam už nikdy nepôjdem- Makarska)
@ninusa221 prečo Makaraska nie?
@kvietok173 predražene, mala pláž studené more všetko do kopca z dovolenky som prišla unavená nie oddýchnutá
v Bulharsku je najkrajšie (aj najčistejšie more) Primorsko.
@kvietok173 Makarska je jedna z nahorších lokalít, ktorú si v Chorvátku môžeš vybrať 🙂 Poznám x krajších a zďaleka nie tak exponovaných
@kalen0 presne, ako u nas na Kosariskach (strkovisko).
Ja milujem piesok takze
- Bulharsko - krasne pieskove plaze a lacnejsie
- Grecko - viac sa mi paci priroda, lepsie sluzby, plaze piesok ale aj velke kamene, pripadne strk
- Chorvatsko - urcite nie ako dovolenka pri mori, skor na turistiku a k moru len sem tam sa omocit, a je najdrahsie
Keby malo Grecko take pieskove plaze ako Bulharsko tak je uplna topka.
@tiezjedna Bulharsko je pre deti úplne top.. Aspoň sa vyhrajú v piesku, hrady z kameňov by sa im ťažšie stavali 🙂 a Bulharsko je aj na ležanie, no zároveň je to krajina, ktorá má krásne miesta, ktoré sa oplatí vidieť.. pozrite si napr. hrad Ravadinovo, historické mesto Nesebar, taktiež Sozopol, je tam mnoho aquaparkov, ktoré rodičov nezruinujú a mnoho ďalších.. stačí popozerať na google🙂
My ideme Bulharsko, raz sme už boli Primorsko, teraz ideme na Slnečné pobrežie
@tykat prečo nie kvôli Erdoganovi?
@oliverceky nic hrozne, osobne dovody (antipatia k nemu), inak je Turecko fakt ideal
Dobrý deň, chcem sa spýtať bol niekto v hoteli Asteria Sunny beach na slnečnom pobreží? Vie mi niekto povedať ako tam bolo ? Dakujem za odpoveď
@amazonka02 všade nájdeš krásne miesta (z týchto troch je ale určite na poslednom mieste Bulharsko). Záleží či pre deti, alebo pre dvoch, či váľačka alebo aktívna dovolenka...