Ahojte, nikdy sme cez Nemecku CK nešli. Zaujímali by ma vaše skúsenosti. Nevieme nemecky, len anglicky, myslite,ze to bude v pohode? Prípadne podľa vašich reálnych skúsenosti, na čo si dať pozor? Letíme z Viedne, tiež po prvý krát.budem vďačná za vaše tipy.
Vždy sme leteli len s nemeckou alebo rakuskou. Je to úplne jedno. Teda okrem ceny. Naše sú drahšie
☹ . Stačí základy AJ. Tento rok ideme kvôli letu z BA slovenskou. No uvidíme..... Keď tak doriešime nezrovnalosti na recepcii. Dúfam.
@kkovacovak súhlasím so všetkým, čo si napísala.
@kkovacovak @martinka13 vďaka za vaše skúsenosti. presne tieto dôvody ma "dohnali" to riešiť cez nich... Let tam doobeda, odlet späť poobede, cena výrazne lacnejšia (30%oproti odletu z Prahy)... Tak som stále čakala ten hacik🤔ja viem trochu nemecky a manžel anglicky celkom fajn,tak snáď to bude v pohode.
My jedine kvôli možným väčším komplikáciami pri odlete/prílete z Viedne.
uplne suhlasim s tym, co je napisane vyssie 🙂 nevieme ani zatat po nemecky a chodime len cez rakuske/nemecke cestovky, ak je treba komunikuju po anglicky - jediny trosku problem bol viackrat s delegatom, ten moc po anglicky nevedel (to uz na mieste) ale do hotela nas dopravil a fakultativne vylety nam predal aj tak ;)
@petamich jej super, tak to sa teším. Ste ma upokojili 👍😉
nesuhlasim, ze vzdy!!! su letove casy lepsie cez nemecke ck... aj nase cestovne kancerie poskytnu dobre sluzby a ceny
Prosím ťa a cez akú ck idete na dovolenku?
Chodievali sme dlhé roky cez slovenské cestovky. Vždy let v noci alebo skoro ráno, vždy odchod večer a odhlásenie z izby do 12 takže potom čakáš niekoľko hodín na recepcii. S deťmi je to teda o neevy. Potom sme sa naštvali a začali sme chodiť z Viedne. Ja osobne som to nikdy nezajednávala ale myslím že veľké znalosti jazyka k tomu nie sú potrebné. Vybavilo sa to online max s google prekladačom. A zrazu sa dalo letieť v normálnom čase. Za mňa je to dosť rozdiel a je velmi cítiť ten odlišný prístup priamo v letovisku. Už nie si za toho chudobného slováka s ktorým si môžu robiť čo chcú a meniť ti izby a odlety ako sa im zachce. Išla by som do toho na tvojom mieste