Ahojte kočky, chcela by som sa vás opýtať či už ste boli niektorá na dovolenke cez Inviu. Pýtala som sa v cestovkách, ale u náš žiadna nerobí s Inviou. Vraj je to tak, že si sama objednám a idem. No bojím sa len tak niekomu poslať peniaze, neviem či to je spoľahlivé, preto by som chcela počuť váš názor či už má niekto skúsenosť. Ďakujem 🙂
2 krat, aj teraz sa chystame už obkukavavm last minuty
Ahoj my sme boli 1 x v Egypte, 1 x v Turecku a 1 x na Korčuli všetko cez inviu 🙂 My sme brali Last minute takže jeden deň sme to zaplatili a na druhý sme šli ... úplná spokojnosť, všetko bolo super 🙂 Ja len a len odporúčam 🙂
Ahoj, pozeram, ze si z Presova - Invia ma v presove pobocku. Inak je to agentura, ktora ponuka zajazdy cestoviek
ja som robila v Invii a mozem ju odporucat vsetkymi desiatimi, my sme doteraz chodili na dovolenky na vlastnu past a tento rok ideme s Inviou, nad inym som ani neuvazovala. ten isty zajazd ma v cestovke stal o 35e viac ako v Invii 🙂 takze nemas sa coho bat, je to super agentura.
Invia je cestovna agentura ktora predava zajazdy inych cestovnych kancelarii.v pohode chod,urcite sa nemusis bat,je to najvacsia agentura na slovensku.ja robim v cestovnej kancelarii a invua predava aj nase zajazdy 🙂
Ahoj, bola som minulý rok a úplne super, ceny lepšie ako v cestovkach, veľký výber, odporúčam preklikat aj ponuky rakúskychcedtoviek na invii, ešte lepšie ceny