Dovolenka cez CK do Grécka

niky6
6. máj 2022

Ahojte,
Uvažujeme žeby sme išli koncom augusta alebo koncom septembra cez CK na dovolenku s ročnou dcérkou asi najlepšie do Grécka. Najviac sa mi pozdáva cestovka fischer majú tam dobré ceny. Ako som videla väčšinou okolo tých 1100-1200€ na 7 dní all inclusive. Nikdy som nebola takto cez CK, máte s ňou niekto skúsenosti?

anica
6. máj 2022

@niky6 bola som s nimi pred 2 rokmi na Mauriciu, všetko v pohode...vybrali sme si ich,lebo ponúkali hotel, kam sme chceli a let cez Turkish airlines. Najprv sme si chceli kúpiť osobitne letenky a hotel,ale vychádzalo to drahšie. Dokonca sa za nami zastavil delegát na hoteli, či je všetko ok a ponúkal výlety...my sme ale ostrov pobehali s chalanom, ktorý tam žije, tak sme to nevyužili. Ale hodnotím cestovku, že splnila to,čo sme očakávali a teda bookla hotel a letenky

mila23
6. máj 2022

@niky6 treba hlavne popozerat recenzie na internete na konkretny hotel. S Fischerom osobnu skusenost nemam,ale mam pocit,ze nejake velke staznosti,resp. vela staznosti som nezaznamenala. My sme chodili s FIRO tour, ti uz zia skoncili. Aj Hydrotour je dobry. Netvrdim,ze ostatne nie 😉

mila23
6. máj 2022

@niky6 este ma napadlo....dolezity faktor pri detoch je dlzka transferu z letiska...cim kratsie tym lepsie, lebo tam aj par km dlho trva,kedze kazdu chvilu vystupuju ludia pri nejakom hoteli.....a najma tie grecke serpentiny a dost divoka jazda tych soferov....

niky6
autor
6. máj 2022

@mila23 ďakujem za info, ešte kukam aj tiptravel tak uvidím, musim hlavne pokukať recenzie teda 🙈

elief
6. máj 2022

@mila23 Firo bola naša najobľúbenejšia cestovka... Teraz pozerám tiež Tip travel, Satur, Kartágo

floren
6. máj 2022

@niky6 skus pozrieť aj Brena.cz alebo turancar

baska20111996
21. feb 2023

Enjoytravel