Ahojte,
Uvažujeme žeby sme išli koncom augusta alebo koncom septembra cez CK na dovolenku s ročnou dcérkou asi najlepšie do Grécka. Najviac sa mi pozdáva cestovka fischer majú tam dobré ceny. Ako som videla väčšinou okolo tých 1100-1200€ na 7 dní all inclusive. Nikdy som nebola takto cez CK, máte s ňou niekto skúsenosti?
@niky6 treba hlavne popozerat recenzie na internete na konkretny hotel. S Fischerom osobnu skusenost nemam,ale mam pocit,ze nejake velke staznosti,resp. vela staznosti som nezaznamenala. My sme chodili s FIRO tour, ti uz zia skoncili. Aj Hydrotour je dobry. Netvrdim,ze ostatne nie 😉
Enjoytravel
@niky6 bola som s nimi pred 2 rokmi na Mauriciu, všetko v pohode...vybrali sme si ich,lebo ponúkali hotel, kam sme chceli a let cez Turkish airlines. Najprv sme si chceli kúpiť osobitne letenky a hotel,ale vychádzalo to drahšie. Dokonca sa za nami zastavil delegát na hoteli, či je všetko ok a ponúkal výlety...my sme ale ostrov pobehali s chalanom, ktorý tam žije, tak sme to nevyužili. Ale hodnotím cestovku, že splnila to,čo sme očakávali a teda bookla hotel a letenky