Dobrý deň chcela by som sa spýtať či ste niekto už cestovali cez cestovku Letnézajazdy.sk (Vtours) … objednala som zájazd do Turecka za 300€ na osobu na 12 dni last minute… no je to dosť lacné aj tal sa mi to nejako nezdá vedeli by ste mi niekto povedať nejakú skúsenosť ak ste cez nich už cestovali ?
@evahunkova15 fuha to je aj s leteckou dopravou? V akom termine? Ak v sezone je to divne lebo lety su vypredane celkom rychlo. Ubytko kolko hviezdiciek?
@mima73 Ano je Nemecka
@evahunkova15 ale v tejto diskusii pisu ze je to podvodna stranka: https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/dovolenka-cez-letnezajazdy-sk/
@janababana Ano s dopravou tam aj späť 4* hotel od 20.7-31.7 ale majú na stránke že len tento víkend majú take lacné
@evahunkova15 je tu viacero diskusii o tejto "cestovke" aj ba fb. Je to podvod.
@janababana Ano čítala som preto sa pýtam ešte aj ja a preto som sa aj zľakla ale mne poslali úplne normálne zmluvu a je tam písané že sme to objednávali cez Letnezajazdy.sk ale je to spoločnosť Vtour… a keď som volala na Inviu tam my povedali že cez Vtour aj oni ponúkajú a ľudia chodia tak nechapem
@evahunkova15 snad ste to este nezaplatili…
@janababana kokos Ano
@evahunkova15 ale papier znesie vsetko. Zavolajte do hotela ci tam eviduju rezervaciu na Vase meno
@janababana ani anglicky ani turecký neviem a neviem či už tam budu zaevidované údaje už teraz včera sme to zaplatili a 20teho je odchod
@janababana no mna šľak trafí teraz
nie za 300€ dovolenku do Turecka naozaj nezozenies - letenka stoji v sezone viac 🤷♀️
na 100% je to podvod, co ti tu uz aj dievcata pisali a uz len do googla, ked si to hodis, je k tomu x clankov na roznych forach https://www.startitup.sk/velky-podvod-na-slovak...
spiste reklamaciu vo vasej banke, mozno s tym cosi spravia
Akoze nechcem byt zla, ale ani len letenka do turecka v top sezone na 12 dni nestojí 300 eur. Nieto este hotel so sluzbami... ☹️
@petamich Ano ale cestovná kancelária MMG ale ja mám zmluve MTCH AG… ja nwviem čomu veriť je to podozrivé
@evahunkova15 ale ved ta stranka je podvodna, rozumiete? Oni na papier kludne napisu ze su hydrotour (a nie su)
@evahunkova15 je uplne jedno, co mate na zmluve, ak je to fiktivna zmluva, tak tam moze byt akakolvek cestovka - tak napiste priamo do tej cestovky, ze ste uzavreli kupu cez sprostredkovatela a nech sa vyjadria, ci vasu zmluvu/dovolenku eviduju
@janababana no a teraz led stornujem platbu v aplikácii 365 banke pošlú sa mi peniaze naspäť ved platba im nemohla prist cez víkend ešte či ?
@petamich tak teraz do ktorej ja neviem Vtour alebo Letné zájazdy no ja sa v tomto nevyznám
@evahunkova15 skuste zavolat do banky to len oni vam povedia, vysvetlite situaciu
@evahunkova15 no ak letnezajazdy su podvodnici tak im zbytocne budete pisat, asi vam neodpisu ano sme podvodnici mrzi nas to 🙂
oni su udajne sprostredkovatelia, takze treba pisat do cestovky, s ktorou ste uzavreli zmluvu a ktora vam ma zajazd zabezpecit
platba sa neda stornovat, platby prebiehaju online (jedine ak by ste davali posunuty den splatnosti, vtedy caka na spracovanie a da sa zrusit), takze z vasho uctu uz predpokladam odisla, zrejme bude treba podat reklamaciu
@evahunkova15 nehnevaj sa ale 300 eura komplet vcsta hotel strava poisteniev top sezone ma osobu? A este ani lastinute to nieje.dokomca na 12 dni?? Si naivna Ja som do bulharska dala 400hotel k tomu este plus cesta poistenie na 7dni v juni a cestovala som prakticky o 1,5 dna 🤦
@evahunkova15 tu som už písal 19.6. je to podvodná stránka https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/dovolenka-s-letnezajazdy-sk/
Kazdu neznamu a podozrivo lacnu cestovku si treba overit, precitat recenzie.
@evahunkova15 ako ste dopadli?
@oliverceky nešli sme nikam peniaze nám banka vrátila späť pretože sme stihli zastaviť prevod … No a od teraz budem objednávať len od známych agentúr … Ďakujem pekne že ste mi pomáhali a radili.😇
@evahunkova15 super tesim sa s Vami 🍀🍀🍀
Moja kamoska si tam objednala dovolenku.Ked som jej povedala,ze som sa docitala,ze je to podvod,neverila mi.Vraj tam volala a ze jej tyzden pred odletom pridu letenky aj vsetky info.Som presvedčena,ze je to podvod a pride o peniaze,ale ona tomu neveri.Kiez by som sa mylila.🫣
@kylitom2811 kedy má odlet? daj vedieť na druhý deň odletu ako to predýchala keď zistila, že je podvedená