Ahojte, chceme ist na dovolenku s detmi (2r. A 4r). Keď zadám deti, vyhadzuje mi to ponuky na 4 plnohodnotne lôžka. 2 ročne dieťa by bolo v detskej postieľke a 4 ročne by spalo medzi nami, lebo zo štandardnej postele by spadlo asi tak 10x za noc. Mám teda ubytovanie zadávať/objednavat bez deti? Lebo aj tá cena je potom ina, alebo ako ste to riešili vy?
@tahomi Dakujem, ešte som na taký hotel nenarazila😀 pritom cestovky taku možnosť bežne ponúkajú pre take male deti bez nároku na lôžko. Lebo cena za 4 lôžka v nižšom štandarde hotela niekde v Taliansku potom vyjde rovnako ako all inclusive v 5*hoteli v Turecku. Len neviem najst svoj pas, tak som obmedzená na staty EU
Kontaktujte hotel priamo a objednajte tak. Možno vám upravia cenu.
Ty tam zadavas vek deti, takže to ponúkajú tak. Nemôžeš deti vymazať a potom s nimi prísť 😉
@luliu to mi je jasne😀 len som chcela vediet, či tam nie je na to nejaký sposob, ako to obist, ale o detoch by sme sa informovali😀
@janka_266 Dakujem, asi to tak budeme musieť poriešiť.
Nájdi si na bookingu hotel a potom kontaktuj priamo hotel. Možno ti cenu upravia. Alebo cez cestovku kt taku možnosť ponúka.
A napr v Taliansku nižší standard si izby male, ze keď tam das cestovku postieľku tak už okolo neprejde, pozeraj aj rozmer izby.
@sense no veď práve, preto som na izbe nechcela mat ani dve postele, ktoré nevyužijeme.
Ja dieta ani velakrat nehlasim. A nikdy nebol problem.
Ja vždy robím tak pozriem na booking co by sa nám. Pozdavalo a kontaktujem hotel. Vždy to vyšlo lacnejšie ako cez booking
@sense platíte potom až na recepcii?
@oliverceky zálohu zaplatí po potvrdení rezervácie a zvyšok potom. A niekedy to je 25perc, niekedy nic, niekedy 50perc à niekedy dopredu záležalo od hotela, alebo len rezerváciu cez kreditku, ze tam ostane suma za rezervovaná ako čakacia platba a strhnúť je až pri prichode
To uz ako vy davate spat deti je vasa volba, ale pokial hotel nema ubytovanie pre deti zdarma, tak vyzaduje platbu aj za ne samozrejme