Dovolenka cez booking

4. aug 2022

Ahojte, chceme ist na dovolenku s detmi (2r. A 4r). Keď zadám deti, vyhadzuje mi to ponuky na 4 plnohodnotne lôžka. 2 ročne dieťa by bolo v detskej postieľke a 4 ročne by spalo medzi nami, lebo zo štandardnej postele by spadlo asi tak 10x za noc. Mám teda ubytovanie zadávať/objednavat bez deti? Lebo aj tá cena je potom ina, alebo ako ste to riešili vy?

tahomi
4. aug 2022

To uz ako vy davate spat deti je vasa volba, ale pokial hotel nema ubytovanie pre deti zdarma, tak vyzaduje platbu aj za ne samozrejme

autor
4. aug 2022

@tahomi Dakujem, ešte som na taký hotel nenarazila😀 pritom cestovky taku možnosť bežne ponúkajú pre take male deti bez nároku na lôžko. Lebo cena za 4 lôžka v nižšom štandarde hotela niekde v Taliansku potom vyjde rovnako ako all inclusive v 5*hoteli v Turecku. Len neviem najst svoj pas, tak som obmedzená na staty EU

janka_266
4. aug 2022

Kontaktujte hotel priamo a objednajte tak. Možno vám upravia cenu.

luliu
4. aug 2022

Ty tam zadavas vek deti, takže to ponúkajú tak. Nemôžeš deti vymazať a potom s nimi prísť 😉

autor
4. aug 2022

@luliu to mi je jasne😀 len som chcela vediet, či tam nie je na to nejaký sposob, ako to obist, ale o detoch by sme sa informovali😀

autor
4. aug 2022

@janka_266 Dakujem, asi to tak budeme musieť poriešiť.

sense
4. aug 2022

Nájdi si na bookingu hotel a potom kontaktuj priamo hotel. Možno ti cenu upravia. Alebo cez cestovku kt taku možnosť ponúka.

sense
4. aug 2022

A napr v Taliansku nižší standard si izby male, ze keď tam das cestovku postieľku tak už okolo neprejde, pozeraj aj rozmer izby.

autor
4. aug 2022

@sense no veď práve, preto som na izbe nechcela mat ani dve postele, ktoré nevyužijeme.

vlado818
4. aug 2022

Ja dieta ani velakrat nehlasim. A nikdy nebol problem.

sense
4. aug 2022

Ja vždy robím tak pozriem na booking co by sa nám. Pozdavalo a kontaktujem hotel. Vždy to vyšlo lacnejšie ako cez booking

oliverceky
5. aug 2022

@sense platíte potom až na recepcii?

sense
5. aug 2022

@oliverceky zálohu zaplatí po potvrdení rezervácie a zvyšok potom. A niekedy to je 25perc, niekedy nic, niekedy 50perc à niekedy dopredu záležalo od hotela, alebo len rezerváciu cez kreditku, ze tam ostane suma za rezervovaná ako čakacia platba a strhnúť je až pri prichode