Ahojte, boli ste niekedy na dovolenke v Bulharsku, konkrétne v Obzore? Co sa vám páčilo/nepáčilo? Co by ste nám odporučili? Zvažujeme túto destináciu preto nás potešia akékoľvek postrehy 🙂 Ideme dvaja dospelí. Ďakujem🙂
Ja som bola 2x ak chces byť len pri mori tak ti staci mi sme tam po pár dňoch už všetko videli už sme sa tam nudili....2x sme len sedeli na vile do mesta sme často nechodili
Ahoj, my tam chodievame pravidelne. Ak by si chcela máme aj nejaké voľné ubytká.
Supeeer, ideme tam už po 10x, cestujeme 2. júla. Pokojne sa pýtaj, čo ťa zaujíma ❤️
@oliviakatka my zvazujeme obzor chceme ísť autom vieš mi poradiť nejaké ubytovanie či chodíte cez cestovku ? Ďakujem
@janulla1 aké sú tvoje predstavy? My sme chodievali celá veľká partia - nechceli sme hotel a nechýbal nám bazén, mali sme k dispozícii celý penzión ktorý má na dvore komplet vybavenú letnú kuchyňu so sedením - to bolo úplne super, grilovalo sa asi každý večer 😁. Druhý dom od pláže ihneď oproti parku, potraviny 20m od penziónu a cena 10€/noc - veľké balkóny a super domáci. Penzión Yvet.
@oliviakatka dakujem za odpoved, sme dve rodiny a chceli sme tiez skusit nieco ine ako hotel , to si si rezervovala cez booking?
@janulla1 nie, lacnejšie je to priamo dohodnuť sa cez ich Facebook, ak máte malé deti tak hneď oproti je tienistý "lesík" - detske atrakcie, fontána, jazda na autičkach, ...najviac sme ocenili blízkosť pláže. Pozri na FB Guest house IVET. Pokojne mi píš správu ak máš otázky, bola som tam 3x, v Obzore celkovo 10x
@sisa3000 za mna super. Obzor je mala dedinka. Tiež záleží či ste taký že máte radšej kľud alebo rušno. Ak kľud obzor je fajn. Aj tam sú bary a obchodíky ale pomerne menej ako napr. na slnečnom pobreží. Tak to doslova žije 🙂