Ahojte
Zhanam letnu dovolenku ale nieco s cim mate real skusenosti lebo so far coś som nasla na vsetko moj muz nasiel zle recenzie na nete a uz som zufala 😂
Podmienky
Europa (nie Turecko)
Pozvolny vstup do mora
Dostatok zabavy pre decka (ihrisko, kutik) a hlavne nejake atrakcie v bazene (smykalky) - ich jedina podmienka
Piesok
Idealne letecky (nechce sa mi sediet viac ako 7 hodin v aute 😂)
Bez nutnosti varenia
A tak do tych 6 tis pre 2 dospelakov & 2 decka na 1. stupni ZS
@mimi3008 pardon 7-10 dni.
malorku ste pozerali? tam by to mohlo byt fajn a aj cenovo sa podla mna zmestite. konkretny hotel neviem, my sme boli po vlastnej osi, ale je ich tam na vyber vela 🙂
Zle recrnzie najdes na vsetkl. Na absolutne vsetko. Neexostuje podnik, hotel, akcia kde nebude zla recenzia.
Pozri si tie najhorsie recrnzie, co su najnovsie (rok, dva max), a zamysli sa ci keby to je aj pravda, ci ste s tym ochotni zit alebo je to no go.
Hotely s viac * byvaju celkom ok, aj ked niektore mozu mat starsie vybavenie - aj toto jr dovod pre niektorych tomu hotelu dat zle hodnotrnie - a mne to je napriklad uplne jedno, lebo netravim cas na izbe ale vonku.
Takze aj recenzie citaj s odstupom, chladnou hlavou.
Pre mna uplne no-go do hotela je v recenziach spomenute chrobaky/hmyz, nefunkcna klima, a malo zeleniny v restike. Inak nejake uteraky, stara skrina, ze nalievaju len do 11, alebo ze casnik sa skaredo pozrel na hosta su mi ukradnute.
Vždy sa nájde niekto, komu sa niečo nepáči... Tvoj muž určite tiež nie je absolútne dokonalý pre všetkých na svete, ale Tebe vyhovuje. 😉
Zbehni do cestovky a daj si urobiť nejaké konkrétne ponuky. Určite ti tam nájdu vyhovujúce podľa uvedených podmienok. Skúsenosti mám s TipTravel, Hydrotour, Tui - všetko ok.
Ja som tiež dlho nechcela ísť do Turecka, ale pred pár rokmi sme išli na last minute s tým, že sme dostali ponuku 2 týždne za cenu 1. Vtedy som pochopila, že sú to príjemné dovolenky so všetkým pohodlím, ktoré potrebujem.
@mimi3008 no lenže exotika je často lacnejšia než Európa 😀 tam je najdrahšia letenka, teraz už vlastne ani to nie... len sa mám nechce terigať s malým dieťaťom na druhú stranu planéty. preto si v EÚ priplacame 🙈
Pozri si hotely na Playa de Muro na Malorke. Asi najkrajsie more v Europe. Boli sme v hoteli, ktory medzicasom zmenil majitela, takze ti neporadim…ale animacie boli skvele aj pre deti aj pre rodicov.
Dakujem za odpovede. Ano viem ze ma vsetko su take aj take recenzie a ze je to vsetko nahoda. Ak by niekto mal nieco konkretne (link) kde bol a s kludom siel opat, budem viac nez vdacna. A asi popozeram aj to Turecko.
Autorka, ak chces pozri Gural Premier Tekirova. Boli sme tam uz asi 5x a stale sa vraciame ;)
Odporucam cez rakuske/nemecke cestovky. Nechodia tam Slovaci, tak ak sa deti dohovoria po anglicky/nemecky, tak vrelo odporucam 🙂
Akurat nesplna uplne pozvolny vstup do mora..
Nechcem ta však sklamať ale dovcu bez jedinej zlej recenzie nenájdeš. Každý je inak náročný a vždy sa nájde niekto kto sa bude sťažovať. Každopádne grécke ostrovy sú super, Malorka a menorka tiež. Pripadne ischia a sardinia
Autorka, pozri napríklad hotel Serenussa Village na Sicílii. Má ho v ponuke Hydrotour.
Je tam všetko, čo by ste chceli.
Turecko má super family hotely, výbornú stravu a výborné služby. Ak si vyberiete dobrý hotel, budete spokojní. My sme boli v Turecku už minimálne 15x. Pozeraj hlavne 5* hotely v oblasti Belek, Side a krásne luxusné hotely sú aj v oblasti Lara.
Belek je cca 30- 45 minút od letiska, pozrite si napr. hotel Xanadu, Magic Life Masmavi, Papillon Ayscha, Paloma Grida, v Side pozrite hotel Kumkoy Beach, Royal Dragon, Sueno Beach resort Side, Barut Hemera, Kamelya. Side je 1 hod od letiska a dolmušom sa dá dostať z hotelov za cca 1 euro do historickej časti Side. Mestečko Side má úžasnú atmosféru.
Najbližšie k letisku je Lara cca 15 minút. Výborné sú hotelovej siete Delphin - Be Delphin, Delphin Imperial a Delphin Palace, páčilo sa nám v hoteli Royal Wings. Záleží, čo preferujete - najväčší kľud je v Beleku, na pláž sa nedostanú domorodci a je tam pohoda a málo ľudí. Do mesta sa dá ísť len taxikom. V Lare zažijete luxus, výborné služby, detské atrakcie. Side má najkrajšie pláže, mesto má atmosféru, malé obchodíky s dobrými cenami. Nepáčilo sa mi v oblasti Colakli a Evrenseki z dôvodu, že hotely majú malý areál, na pláži je veľa ľudí z hotelov + množstvo domorodcov. Vo vode sme sa doslova tlačili.
Páčilo sa mi na Ibize, Formentere či Tenerife. Ale to je dovolenka skôr pre páry ako rodiny. To neznamená, že by si deti Španielsko neužili. Ale pre menšie deti je Turecko ako stvorené.
Dakujem za vsetky napady a tipy. Viem ze idealna dovca neexistuje len uz ma chytalo mierne zufalstvo ked bolo vsetko zamietnute 😂
Este nepises, ze na ako dlho. Tyzden? Dva? Za 6 000 musis mat vramci Europy podla mna velmi dobru dovolenku. My sme za podibnu sumu (o trocha viac) boli v zime v exotike na 2 tyzdne - 2 deti a 2 dospeli