Ahojte, poprosim neake rady kde sa vybrat k moru kde skoro vobec niesu vlny? Viem ze pocasie sa neda ovplyvnit ale my uz druhy rok za sebou sme schytali dovolenkovu oblast kde boli obrovske vlny-cervena vlajka cely tyzden :(
My sme boli v rimini, 2 zo 7 dni neboli vlny, to je velmi na pocasie naviazane. Potom ozaj asi tam, kde nie je otvorene more, ale take "schovane", napr na mallorce sme nemali vlny skoro vobec.
A kde ste boli?
V Chorvatsku je malokde otvorene more, boli sme tam vela krat na roznych miestach a vlny skoro ziadne
Chodíme na Thassos,tiež sú tam dve plaze z vlnami a zvyšok bez.
My sme nemali skoro ziadne minuly rok na severnom cypre
Tiež ma napadlo Rimini konkrétne časť Bellaria Igea Marina, tam sú na dosť dlhom úseku vlnolamy, vlny sme nemali skoro žiadne. V Chorvátsku sme mali oproti ostrov Brač niekedy skoro žiadne vlny niekedy malé niekedy trochu väčšie
Crikvenica, ostrov Pag aj Krk tam je pokojné more bez vĺn
Biograd na moru a okolie, pobrezie je chranene suostrovim Kornati
chorvatsko je bez vln,
Sardínia stintino
Cervene more.
Špicbergy, Longyearbyen - úplne pokojné more, vôbec žiadne vlny. 😉
Na Rhodose sme nemali vlny a ani na Korfu ani jediný raz.
Mrtve more.
Chorvatsko ostrov Vir, Umag - Sol Stela Maris, sever Talianska
Rhodos východné pobrežie. Odporúčam Blue Sea Beach Resort kde som kedysi aj pracovala 👌
Všeobecne ale pozor pri výbere lebo západné pobrežie vlny má a často aj naozaj silne!
Rhodos juh. Ako jazero.
Thessaloniki Peraia boli sme tam dávnejšie, plytké more bez vĺn. Ale či je to pravidlom alebo sme len mali šťastie neviem.
Turecko
@123juno no my sme teraz v Lare mali vlny cely cas, doobeda mensie a poodebe uplny brutal
Ak nechceš žiadne vlny, tak Jadranovo...
@anonymous87 V Beleku je more pokojne, žiadne vlny, len v noci.
Rhodos, Cyprus, Turecko-Belek. Bola som a more pokojne.
My sme v Chorvatsku nemali skoro ziadne vlny. Na velkej casti pobrezia tam nie je otvorene more, je tam oproti pobreziu vela ostrovov, tak sa tam tolko vln netvori.